Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun ammatillisen kirjakerhon säännöt


Kauden kirja

Olemme ammatillinen kirjakerho, jonka jäsenenä saat vuosittain 4-6 edullista kauden kirja -lähetystä automaattisesti ilman erillistä tilausta. Kauden kirja on aina ajankohtainen uutuus, joka auttaa sinua pysymään ajan tasalla siitä, mitä alallasi tapahtuu. Kauden kirjan hinta on kampanjan ajan aina vähintään 25 % edullisempi kuin kirjan normaalihinta. Kauden kirja voi olla myös kahden kirjan kirjapaketti tai kirja ja kirjan käytön tueksi soveltuva muu tuote.

Jos et halua kauden kirjaa, voit peruuttaa sen etukäteen määräpäivään mennessä. Kauden kirjasta lähetetään sinulle ennakkotiedote postitse. Tiedote lähetetään myös sähköpostitse, jos olet ilmoittanut meille sähköpostiosoitteesi. Voit tehdä peruutuksen:


Liittyminen ja eroaminen

Varhaiskasvatuksen Tietopalveluun voivat liittyä Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt. Myös organisaatio voi liittyä jäseneksi, mikäli jäsenyydelle on yhteyshenkilö. Kirjakerhossa ei ole jäsenmaksua, eikä jäsenyyden aikana tarvitse ostaa tiettyä määrää kirjoja. Jäsenyys toimii vain Suomessa.

Voit erota Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun jäsenyydestä ilmoittamalla asiasta asiakaspalveluumme kirjeitse, puhelimitse tai sähköpostitse. Kirjakerho voi erottaa jäsenen jatkuvien palautusten, maksamattomien laskujen tai jäsenyyden väärinkäytösten vuoksi. Maksamattomista laskuista veloitamme huomautuskuluja viisi euroa maksumuistutusta kohden. Saatava siirtyy perintään kahden maksumuistutuksen jälkeen.

Asiakasrekisteri

Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun asiakasrekisterin tietoja voidaan luovuttaa ja käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Voit halutessasi kieltää omien osoitetietojesi käytön.