Tilaa uutiskirjeemme – saat 10 %:n alennuskoodin verkkokauppaamme

Kysy asiantuntijalta kaveritaidoista!

Kun lapsi saa kavereita, hän astuu maailmaan, jossa on omanlaisensa säännöt ja kulttuuri. Tässä maailmassa rakennetaan ja ylläpidetään kaverisuhteita, harjoitellaan ryhmässä toimimista ja jaetaan uusia kokemuksia. Kaikki nämä ovat osa lapselle tärkeitä kaveritaitoja, joita hän pääsee harjoittelemaan vertaistensa kanssa.

Millaisia lisätietoja haluaisit saada lasten kaveritaidoista ja niiden kehittymisestä? Kohtaatko työssäsi lasten kaveripulmia, joiden ratkaisuun kaipaisit uusia näkökulmia?

Keskiviikkona 23.2. klo 18-19 järjestettävässä Kysy kaveritaidoista - asiantuntija vastaa -jäsenetuwebinaarissa Kaveritaidot varhaiskasvatuksessa -teoksen kirjoittanut FT Vilja Laaksonen vastaa kysymyksiin lasten kaveritaitojen kehittämisestä ja harjoittelusta. Webinaariin voivat osallistua vain kirjakerhomme jäsenet. Jos olet jäsen, voit ilmoittautua webinaariin kirjautumalla jäsentunnuksillasi verkkopalveluumme, jonka jälkeen ilmoittautumislinkki löytyy etusivulta.

Lähetä oma kysymyksesi lomakkeen kautta - Vilja vastaa kysymyksiin webinaarissa! Voit laittaa useamman kysymyksen samalla kertaa. Kysymykset kerätään nimettömästi.

Kysy kaveritaidoista:Nimimerkkisi:Paina lopuksi vielä Lähetä-nappia alapuolella, että vastauksesi tallentuvat.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.