Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.Aistiseikkailun matkassa maailmalle


Aistiseikkailu 2 ja 3 -materiaalin hankittuani olen kovasti odottanut kyseiseen materiaaliin myös cd:tä, josta voin nyt ilokseni myös kirjoittaa. Cd on todella hyvä lisä aiemmin ilmestyneeseen materiaaliin (kirja & lorukortit), kun ei välttämättä tarvitse itse etsiä aiheeseen liittyvää musiikkia erikseen.

Cd:llä vilisee linnoja, lampaita, pitsoja, kameleita, pingviinejä, appelsiinipuita, leijoja, lohikäärmeitä, robotteja, ukulelejä, karhuja, biisoneita, mopoja ja paljon muuta. Laulut ovatkin hyvin kuvaavia ja luovat mielikuvaa jokaisen materiaaliin kuuluvan maan ympäristöstä sekä ovat hyvä lisä tunnelman luomiseen.

Ensimmäisessä kappaleessa lauletaan ystävien saamisesta ja maailmasta, ja viimeisessä Jäähyväislaulussa lauletaan vielä seikkailun loppumisesta. Cd:seen kuuluu niin vauhdikkaita kuin rauhallisiakin lauluja. Kappaleiden melodiat tapailevat myös maille tunnusomaisia säveliä.

8-vuotias tyttöni piti erityisesti cd:stä ja alkoi heti hyräilemään musiikin mukana samalla, kun sitä yhdessä kuuntelimme. Yhdessä laulussa laulettiin, että laulussa on taikaa, johon tyttöni kommentoi: ”Jotkut kappaleet on niin kivoja kuin niissä olisi ollut taikaa.” Muuten hän kommentoi lauluja kivoiksi ja hauskoiksi, osaa erikoisiksi. Niissä olikin omasta mielestänikin hyvää sana -leikittelyä sekä mukavasti rimmaavia sanoituksia.

Outi Kosunen
KM, varhaiskasvatuksen opettaja

TILAA CD TÄSTÄ.
Tutustu Aistiseikkailuun.

Lue muita Outin arvioita.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.