Reseptit OPSin käyttöön
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 39,00 €
JÄSENELLE 33,20 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 2. painos, 2016
  • ISBN 978-952-451-719-5
  • Nidottu, 243 sivua
  • Tilausnumero 100054626

Aki LuostarinenIida-Maria Peltomaa

Reseptit OPSin käyttöön

Opettajan opas työssä onnistumiseen

Aidosti hyvän tunnelman ja tekemisen meiningin aistii ja huomaa jokainen — niin lapsi kuin aikuinen!

Jotta opetussuunnitelman mukainen koulu voisi tulla todeksi omassa työssä ja työyhteisössä, täytyy tavoitteet tuntea ja löytää yhdessä ne keinot, joilla tavoitteet muuttuvat elettäväksi koulutyön arjeksi.

Kirja käynnistyy toimintakulttuurin kehittämistä käsittelevällä luvulla ja jatkuu laaja-alaista osaamista, monialaisia oppimiskokonaisuuksia, ohjelmointia, oppimisympäristöjä sekä arviointia käsittelevillä luvuilla. Lopuksi käydään läpi, miten johtaa itseään ja työtään, sekä pohdimme, kuinka saada voimaa ja intoa opetussuunnitelman käyttöön.

Kukin luku on rakennettu reseptiksi, joka sisältää alussa lyhyen johdatuksen luvun aiheeseen. Sen jälkeen esitellään oleelliset ainesosat, jotka tarvitaan onnistumiseen, ja mausteet, joilla reseptiä voi muokata omaan yhteisöön sopivalla tavalla. Resepteissä on myös konkreettisia käytännön vinkkejä ja harjoituksia teeman käsittelyyn, kehittämiseen ja kokeiluun.

Soveltuu niin vasta-alkajan kuin kokeneemmankin kokin käyttöön!

"Teos paitsi selkeyttää OPS-ajatteluani, se antaa vinkkejä ja harjoituksia OPSin sisältöjen työstämiseen opiskelijaryhmän kanssa sekä työyhteisön jäsenenä. Pääasiallinen tunteeni teos kädessä on, että juuri tätä me opettajat olemme kaivanneet ja tarvitsemme. Että joku jaksaa minullekin selittää, mitä ovat - ja saattaisivat parhaimmillaan olla — uuden OPSin keskeiset pilarit."
Nina Maunu, FM, äidinkielen ja kirjallisuuden lehtori, opettajien täydennyskouluttaja

  • 2. painos, 2016
  • ISBN 978-952-451-719-5
  • Nidottu, 243 sivua
  • Tilausnumero 100054626

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!