Isosisko. Kaikki muuttuu!
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 9,90 €
Hinta voimassa 14.4.2024 asti Normaalihinta 26,00 € Normaali jäsenhinta 23,00 € Ostoskorissa 0 kpl
  • 2021
  • ISBN 9789520433161
  • Nidottu, 128 sivua
  • Tilausnumero 184081657

ElinaTiedenaiset

Isosisko. Kaikki muuttuu!

Isosisko selvittää murrosiästä (melkein) kaiken

Älä jää yksin murrosiän myllerryksissä!

Finnit, ekat rintsikat, ihastusta ilmassa... Murrosiän kynnyksellä kysymyksiä riittää, ja isosiskon apua tarvitaan! Suosikkitubettaja Elina ryhtyy kaikkien isosiskoksi ja selvittää kasvamiseen liittyviä mysteereitä Tiedenaisten turvallisessa seurassa.

Tammikuussa 2021 supersuositun Elina Sofia -kanavan Elina täytti 13 vuotta ja toteutti unelmansa oman kanavan perustamisesta. Elina on seuraajilleen kuin isosisko, joka haluaa inspiroida ja olla tukena elämän iloissa ja huolissa. Seuraajien kysymyksistä syntyi kokonainen kirja, ja Elina pyysi asiantuntija-avuksi Tiedenaisia, joihin kuuluu niin lääkäreitä, ravitsemusasiantuntijoita kuin kasvatustieteen ammattilaisiakin. Heidän vastaustensa ja Elinan lämpimän tuen, huumorin ja elämänilon siivittämänä murrosikä ei tunnu enää mystiseltä tai monimutkaiselta, vaan uudelta, ihanalta elämänvaiheelta! Kirjassa käsitellään esimerkiksi kehoon, mieleen ja ihmissuhteisiin liittyviä kysymyksiä. Tässä kirjassa nuoren oma kokemusmaailma ja tutkittu tieto yhdistyvät täydellisesti!

Elina on lahtelainen tubettaja ja tuttu suositulta Elina Sofia -kanavalta. Elina tunnetaan positiivisesta asenteestaan, ja Elinan ja Sofian kirjat Kaikki on mahdollista! ja Rohkeasti sinä! ovat saaneet innostuneen vastaanoton. Elina aloitti oman kanavansa Elina Alien tammikuussa 2021.

Tiedenaiset on kahdeksan nuoren naisen asiantuntijaryhmä, joka haluaa tuoda tutkitun tiedon jokapäiväiseen elämään. He levittävät suositulla Instagram-tilillään tieteeseen perustuvaa tutkittua tietoa raikkaalla ja helposti lähestyttävällä tavalla. Tiedenaisiin kuuluvat Jenni Puoliväli, Anni Saukkola, Heidi Kinnunen, Jasmiina Pöntinen, Anniina Halonen, Sanni Sadetuuli Saarinen, Minni Kauppinen ja Jemiina Kemppainen.

  • 2021
  • ISBN 9789520433161
  • Nidottu, 128 sivua
  • Tilausnumero 184081657

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!