Minna OulasmaaMika Pesonen

Hehkua elämään

Kuusi onnesi avainta

  • Hehkua elämään
  • Hehkua elämään
Docendo
1 painos, 2016
ISBN 978-952-291-280-0
189 sivua
Nidottu
Tilausnumero 793252974

kpl

Normaalihinta 30,00 € Normaali jäsenhinta 27,00 €

Kenellä on onnesi avaimet? Onko parisuhdesoppasi kuumaa vai haaleaa? Potkut — alku vai loppu? Miten innostus syntyy? Mitä Sexfullness® tarkoittaa?

Kun pari- ja seksuaaliterapeutti pohtii pankkimiehen kanssa elämän suuria kysymyksiä, tuloksena on yllättäviä ja tuoreita oivalluksia elämän merkityksestä, työstä, onnellisuudesta, parisuhteesta ja seksuaalisuudesta. Mukana mausteena on lukuisia koskettavia ja todellisia tarinoita, myös kirjoittajien omasta elämästä.

Saat kirjasta mieluisan kaverin, olitpa sitten mies tai nainen, nuori tai vanha, sinkku tai suhteessa, perheellinen tai perheetön. Teos sopii erinomaisesti ensimmäiseksi elämäntaito-oppaaksi, mutta se on riittävän syvällinen ja tuore jo paljon elämää kokeneelle. Miehinen näkökulma on myös vahvasti esillä.

Kirjan kohti käyvät kysymykset ja mielenkiintoiset tehtävät johdattavat katsomaan elämää uusin silmin. Jokaiseen lukuun liittyy kaava, jonka avulla pääsee käsiksi oman elämänsä merkittäviin asioihin, kuten arvoihin, innostuksen lähteisiin, vastoinkäymisten, kärsimyksen ja pettymysten käsittelyyn sekä Sisäisen säätelijän ja Sexfullnessin® uudistavaan voimaan.

Lähde löytöretkelle ja tutustu itseesi! Et ehkä saa valmiita vastauksia, mutta voit löytää avaimet parempaan elämään ja jo kadonneeksi uskomaasi onneen. Löydä uutta hehkua elämääsi!

Minna Oulasmaa työskentelee Väestöliitossa parisuhde- ja seksuaaliterapeuttina. Hän on tehnyt työtä yli 20 vuotta parien ja perheiden parissa. Hän on erittäin kysytty ja kehuttu luennoitsija ja valmentaja.

Mika Pesonen on hypännyt sijoittajan maailmasta asiakaskokemuksen ammattilaiseksi. Hän valmentaa työnantajansa myyjille ja esimiehille asiakaskokemuksen lisäksi innostumista, motivaatiota sekä vaikuttavaa esiintymistä. Aiemmin hän on kirjoittanut suositun Säästäjästä sijoittajaksi — kirjan ja yli 500 sijoittamisaiheista lehtikolumnia.