Elina Hiltunen

Matka ohjelmoinnin maailmaan 2

Suuri avaruusseikkailu

  • Matka ohjelmoinnin maailmaan 2
  • Matka ohjelmoinnin maailmaan 2
Readme.fi
1 painos, 2016
ISBN 9789523212022
120 sivua
Sidottu
Tilausnumero 793253407

kpl

Normaalihinta 25,00 € Normaali jäsenhinta 23,00 €

Matka ohjelmoinnin maailmaan 2 — Suuri avaruusseikkailu on jatkoa ensimmäiselle osalle, jossa käytiin läpi ohjelmointiajattelun perusteita.

Tässä kirjassa mukaansa tempaavan sadun lomassa on lapsille tehtäviä, joiden avulla lapset pääsevät käytännössä harjoittelemaan ohjemointiajattelua. Ohjelmointi on tulossa koulujen opetusohjelmaan vuonna 2016.

Kauheaa! Ilkeä taikuri Temppu Vekkula on saanut valheellisella kauneustaialla huijattua prinsessa Sissiä, joka on nyt kauttaaltaan vihreiden täplien peitossa. Vastalääke taikaan on olemassa, mutta valmistusaineiden hankkiminen on hieman haastavaa. Lääkkeeseen tarvitaan esimerkiksi desilitra kuususien hajuvettä, kaktuskissaplaneetan kaktuksesta timantti, sokerihiiriplaneetalta kuppikakku ja hienostelevien haisunäätien kaasuplaneetalta teekannu. Tämä tarkoittaa, että jonkun on lähdettävä avaruuteen hakemaan ainesosat, jotta prinsessa Sissi saadaan taas paraatikuntoon.

Onneksi Viki ja Emmi ovat aina valmiita auttamaan Sissiä, ja koirakaveruksia odottaakin huima avaruusseikkailu ja liuta uusia tuttavuuksia mitä eriskummallisimmilta planeetoilta.

4—8-vuotiaille