Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Aistiseikkailu-kirja
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 40,00 €
JÄSENELLE 34,00 €
Ostoskorissa 0 kpl

Sanna Leena Saarinen

Aistiseikkailu-kirja

Elämyksiä ja toimintaa koko vuodeksi

"Leikki, kädentaidot, liikkuminen ja musiikki ovat pääosassa varhaiskasvattajille suunnatussa mainiossa vinkkipaketissa. Tehtäväosa pursuilee napakoita ja helposti sovellettavia satuja ja jännittäviä ideoita. Selkeästi kirjoitetussa teoriajaksossa avataan moniaistisen toiminnan hyötyjä lapsen kehityksen kannalta." Marjo Jääskä, Opettaja-lehti 44/2014

Millaiselta Sami Sitruunaperhosen siivet tuntuvat? Miltä Peikko Violetin soitin voisi kuulostaa? Entä miltä Tipi Tipun pomppiminen näyttää?

Tämän oppaan lähtökohtana on lapsen luova ja moniaistinen toiminta, joka tukee minuuden kehitystä. Kirjan monipuoliset tehtävät tukevat lapselle tärkeitä toimintatapoja: leikkiä, liikkumista, taiteellisia kokemuksia, itseilmaisua sekä kiinnostavien asioiden ja ilmiöiden tutkimista.

Tehtäväosuus koostuu kiehtovista saduista, joihin liittyy runsaasti liikunta-, musiikki- ja kädentaitovinkkejä. Väreihin ja käsitepareihin liittyvät sadut tehtäväideoineen on koottu vuodenkierron mukaan niin, että yhden sadun ympärillä riittää puuhaa kuukauden aikana toteutettavaksi. Aineisto on helposti muunneltavissa omien ideoittesi, saatavilla olevien materiaalien, lasten mielialojen ja aktiivisuustason mukaan.

Tykkää Aistiseikkailusta Facebookissa: www.facebook.com/aistiseikkailu


Muista myös kirjan toiminnallisuutta tukevat kuvalorukortit!


Iloiset ja värikkäät Aistiseikkailu-kortit innostavat lapsia monipuoliseen toimintaan. Kortteja voi käyttää loru- ja kuvakortteina. Ne antavat myös ideoita mitä moninaisimpiin tarinoihin. Tilaa myös kortit.


Katso kaikki Aistiseikkailu-sarjan tuotteet!


Arvostelut kirjasta Aistiseikkailu-kirja

Aistiseikkailukirja on ollut loistava työväline päiväkotikäytössä. Tämä ensimmäinen aistiseikkailukirja on sopinut hyvin pienten ryhmässäkin käytettäväksi. Tarinat ovat tarpeeksi lyhyitä, joitain on vähän vielä tullut lyhennettyäkin. Yleensä salipäivänä menemme liikuntasatuna, kehonsoitinsatuna sitten ryhmätiloissa. Kuukauden väristä olemme eri vuosina kehitellyt erilaisia juttuja. Tänä vuonna lapset maalaavat paperia, niitä leikataan/aikuinen leikkaa suikaleiksi ja pikkuhiljaa iso orava seinällä saa viimeisen sadun kirjavan värisen hännän. Kuukauden käsitteitä on otettu liikunnassa ja päiväpiirissä ja vaihtelevasti muita kirjasta löytyviä askarteluja. Myös kirjan cd ja lorukortit ovat käytössä. Loisto paketti!

- Päivi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.