Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Lillin liikuntatarinat
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 37,00 €
JÄSENELLE 31,50 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-884-0
  • Nidottu, 147 sivua
  • Tilausnumero 100067147

Satu-Maria Ruotsalainen

Lillin liikuntatarinat

Huom. jos haluat julisteet kaupan päälle mukaan, tilaa täältä.

Lilli on innokas ja utelias minipossu. Lilli rakastaa liikkumista ja innostuu mukaansatempaavista tarinoista. Lillin seurassa hyppäät mielikuvituksellisten tarinoiden maailmaan, jossa liikut niin peikkometsässä, avaruuslennolla kuin meriseikkailussa. Pääset myös vetämään kaveria lakanareessä ja laukkaamaan sanomalehtikeppihevosella.

Lillin liikuntatarinoita voi toteuttaa niin sisällä kuin ulkona, eri liikkumisympäristöissä ja vaihtuvien vuodenaikojen mukaisesti. Erilaiset välineet tuovat hauskuutta ja vaihtelua liikkumiseen. Niitä voi myös luoda itse. Kirjan selkeiden toimintaohjeiden avulla arjen tavarat muuttuvat liikuntavälineiksi helposti yhdessä lasten kanssa.

Kirjan harjoitteiden tavoite on tuottaa liikunnan iloa ja innostusta. Ne kehittävät myös perusliikuntataitoja ja samalla ketteryys, nopeus ja tasapaino saavat harjoitusta. Välineiden käsittely edistää aistien yhteistoimintaa sekä silmien, käsien ja jalkojen yhteistyöskentelyä.

Kirjan harjoitteet sopivat alle kouluikäisille lapsille, ja niitä voi soveltaa perheliikunnassakin. Harjoitteista on helppo toteuttaa myös yksittäisiä leikkejä. Kirjassa on jätetty tilaa lasten luovuudelle ja osallisuudelle, omille ideoille ja toiminnallisille ratkaisuille.

Satu-Maria Ruotsalainen on kokenut lasten liikunnan kouluttaja, pitkän linjan liikunnanohjaaja, hyvinvointivalmentaja ja mindfulness-ohjaaja. Hänelle tärkeintä on mahdollistaa lapselle liikkumisen iloa joka päivä.

Kuvittaja: Ina Majaniemi

  • 1. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-884-0
  • Nidottu, 147 sivua
  • Tilausnumero 100067147

Arvostelut kirjasta Lillin liikuntatarinat

Lillin liikuntatarinat

Materiaali on monipuolinen, mutta arjessa moni kirjan tuokioista vaatii hyvin paljon valmistelua ennakkoon.

- Iitu

Päiväkodin lapset sekä kasvattajat ovat aivan ihastuneet Lillin liikuntatarinoihin. Rapujen rallirata on ylivoimainen suosikki! Ihania, monipuolisia tarinoita, joita voi myös halutessaan muokata ryhmän tarpeille sopivammaksi. Lasten osallistamisen vahvistaminen toteutuu tarinoiden avulla myös loistavasti. Iso suositus!

- L.K.

Hyvä eskarissakin

Käytämme kirjaa eskarien liikunnassa. Tosin itse tarinoita alustan sopimaan omiin projekteihimme, mutta liikuntaideat ovat hyviä ilman tarinaakin. -Vaikka tarina onkin tässä kirjassa se juttu.

- Heidi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.