Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Varhaiskasvatuksen käsikirja
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 16,90 €
Hinta voimassa 14.4.2024 asti Normaalihinta 48,00 € Normaali jäsenhinta 40,80 € Ostoskorissa 0 kpl
  • 5., uud. painos, 2020
  • ISBN 978-952-370-067-3
  • Sidottu, 385 sivua
  • Tilausnumero 184076824

Eeva HujalaLeena Turja (toim.)

Varhaiskasvatuksen käsikirja

Varhaiskasvatuksen käsikirja on ensimmäinen laaja kokoomateos, jossa esitellään keskeinen osaaminen varhaiskasvatuksen kehittämisen perustaksi. Kirjassa annetaan välineitä viedä varhaiskasvatussuunnitelmat käytännön työhön. Uudistetun painoksen sisältö on päivitetty vastaamaan sekä uusittua varhaiskasvatuslakia että uusimpia varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetuksen opetussuunnitelman perusteita.

Kirjan artikkelit käsittelevät lapsen kehitystä ja oppimista sekä varhaispedagogiikan lähtökohtia. Asiantuntijat kertovat lasten taiteellisesta toiminnasta, musiikin maailmasta, liikunnasta, eettisistä ja uskonnollisista kysymyksistä, matemaattisesta ajattelusta sekä ympäristöön suuntautuvasta tutkivasta toiminnasta. Lasten moninaisuuden huomioon ottaminen ja tasa-arvoisuuden toteutuminen tuodaan myös esiin. Lisäksi kirjassa tarkastellaan varhaiskasvatustoimintaa kokonaisuutena laadun, johtajuuden sekä työyhteisön ja työn kehittämisen näkökulmista. Uutena artikkelina kirjaan on lisätty Ismo Pellikan "Lapsen historiatietoisuus ja sen herättäminen".

Monipuolinen teos on suunnattu niin varhaiskasvatustyötä tekeville kuin alaa opiskeleville. Se soveltuu myös lasten vanhempien sekä muiden lasten elämästä ja toiminnasta kiinnostuneiden luettavaksi.

Tutustu myös Varhaiskasvatuksen käsikirjan työkirjaan.

  • 5., uud. painos, 2020
  • ISBN 978-952-370-067-3
  • Sidottu, 385 sivua
  • Tilausnumero 184076824

Arvostelut kirjasta Varhaiskasvatuksen käsikirja

Varhaiskasvatuksen käsikirja on kirja mihin monta kertaa olen palannut monissa tilanteissa. Kirjasta on saanut paljon neuvoja ja apuja varhaiskasvatuksen arkeen.

- Taina

Kattava perusteos

Tämä kirja on kattava ja selkeä perusteos, joka tukee varhaiskasvatuksen alalla työskenteleviä ammattilaisia työssään. Siihen on helppo palata tarvittaessa uudelleen. Suosittelen kaikille lasten kanssa työskenteleville.

- Johanna

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.