Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Lillin liikuntatarinat (kaupan päälle 4 julistetta)
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 37,00 €
JÄSENELLE 31,50 €
Ostoskorissa 0 kpl

Satu-Maria Ruotsalainen

Lillin liikuntatarinat (kaupan päälle 4 julistetta)

Lilli on innokas ja utelias minipossu. Lilli rakastaa liikkumista ja innostuu mukaansatempaavista tarinoista. Lillin seurassa hyppäät mielikuvituksellisten tarinoiden maailmaan, jossa liikut niin peikkometsässä, avaruuslennolla kuin meriseikkailussa. Pääset myös vetämään kaveria lakanareessä ja laukkaamaan sanomalehtikeppihevosella.

Kaupan päälle ihana julistepaketti!

Lillin liikuntatarinoita voi toteuttaa niin sisällä kuin ulkona, eri liikkumisympäristöissä ja vaihtuvien vuodenaikojen mukaisesti. Erilaiset välineet tuovat hauskuutta ja vaihtelua liikkumiseen. Niitä voi myös luoda itse. Kirjan selkeiden toimintaohjeiden avulla arjen tavarat muuttuvat liikuntavälineiksi helposti yhdessä lasten kanssa.

Kirjan harjoitteiden tavoite on tuottaa liikunnan iloa ja innostusta. Ne kehittävät myös perusliikuntataitoja ja samalla ketteryys, nopeus ja tasapaino saavat harjoitusta. Välineiden käsittely edistää aistien yhteistoimintaa sekä silmien, käsien ja jalkojen yhteistyöskentelyä.

Kirjan harjoitteet sopivat alle kouluikäisille lapsille, ja niitä voi soveltaa perheliikunnassakin. Harjoitteista on helppo toteuttaa myös yksittäisiä leikkejä. Kirjassa on jätetty tilaa lasten luovuudelle ja osallisuudelle, omille ideoille ja toiminnallisille ratkaisuille.


Satu-Maria Ruotsalainen on kokenut lasten liikunnan kouluttaja, pitkän linjan liikunnanohjaaja, hyvinvointivalmentaja ja mindfulness-ohjaaja. Hänelle tärkeintä on mahdollistaa lapselle liikkumisen iloa joka päivä.

Kuvittaja: Ina Majaniemi

Arvostelut kirjasta Lillin liikuntatarinat (kaupan päälle 4 julistetta)

Mukaansa tempaava kirja

Lillin liikuntatarinat tempaisevat lapset hienosti mukaansa. Kirjassa on monta valmista tuokiota/teemaa varhaiskasvatukseen tai kotona toteutettavaksi! :)

- Suvi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.