Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Pedagoginen tuki varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 23,00 €
JÄSENTARJOUS 11,50 €
Hinta voimassa 12.2.2023 asti Normaalihinta 45,00 € Normaali jäsenhinta 38,00 € Ostoskorissa 0 kpl
  • 2. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-097-0
  • Sidottu, 309 sivua
  • Tilausnumero 161480307

Erja Sandberg

Pedagoginen tuki varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa

Varhaiskasvatus ja esiopetus tarjoavat hyvän maaperän varhaiseen tuen tarpeen kartoittamiseen ja lapsen taitojen kehittämiseen. Tämän käsikirjan avulla voit tunnistaa lapsen arkeen ja uuden oppimiseen liittyvät vaikeudet sekä ohjata lasta kohti myönteistä kehitystä.

Teoksessa tarkastellaan laadukkaan pedagogisen tukemisen periaatteita, pedagogisten suunnitelmien laadintaa ja suunnitelmien viemistä arjen työkaluksi. Kirjassa käydään läpi tarkkaavuuden, toiminnanohjauksen, tunnetaitojen ja hahmottamisen vaikeuksia. Lisäksi pureudutaan lukemisen ja kirjoittamisen sekä matemaattisten taitojen valmiuksiin.

Teos on suunnattu kaikille varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen opettajille, ohjaajille ja johtajille sekä vanhemmille.

KT, erityispedagogi Erja Sandberg on työskennellyt kaikilla kasvatuksen ja koulutuksen asteilla ja toimii nykyään opetus- ja kasvatusalan opiskelijoiden kouluttajana sekä eri alojen ammattilaisten täydennyskouluttajana. Hänellä on vahva asiantuntemus erityispedagogiikan ja positiivisen pedagogiikan yhdistämisestä ja toteuttamisesta eri ikäkausina. Hän on erityisen kiinnostunut vahvuusperustaisista tukitoimista ja siirtymävaiheista kouluasteiden välillä.

  • 2. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-097-0
  • Sidottu, 309 sivua
  • Tilausnumero 161480307

Arvostelut kirjasta Pedagoginen tuki varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa

Monipuolinen ja hyödyllinen

Suosittelen lämpimästi. Kirja on informatiivinen ja monipuolinen. Itse sain työhöni apua.

- Mia

Ehdoton suosikki

Tämän teoksen tulisi löytyä jokaisesta päiväkodista. Erinomaisesti avattua ja ymmärrettävää tekstiä, osa-alueittain jaoteltu teos. Suosittelen aina mahdollisuuksien mukaan luettavaksi sitä kaikille.

- Vera

Tämä kirja olisi jokaiselle varhaiskasvattajalle hyödyllinen!

- Anni

Tukea käytännössä

Ehdottomasti ykköskirjoja jokaiselle varhaiskasvatuksen työntekijälle ja pedagogisen tuen toteuttajalle! Kirjassa käydään läpi erilaisia tuen muotoja yksityiskohtaisesti ja annetaan suoria neuvoja tuen toteuttamiselle päiväkodin jokapäiväisessä arjessa.

- Vakaope

Kirja nousee yhdeksi suosikeistani alan kirjallisuuden joukossa! Selkeä rakenne teki lukemisesta miellyttävää ja helppoa. Informatiivisten osioiden rinnalla kirja tarjosi kattavasti myös konkreettisia keinoja pedagogisen tuen toteutukselle. Tämä ilahdutti positiivisesti. Kirjan kaunis ja kunnioittava lämmin tapa lähestyä eri haasteita ihastutti erityisesti. Suosittelen!

- Anna

Laadukas ja monipuolinen käsikirja. Erittäin selkeä, informatiivinen. Käytännön ohjeita arjen tueksi löytyy roppakaupalla. Tämän tulisi löytyä jokaisesta varhaiskasvatusyksiköstä!

- Niina

Tärkeä teos

Tämä kirja on usein mukana, kun arvioin ja suunnittelen lapsen tuentarvetta ja toimenpiteitä. Suosittelen lämpimästi.

- Salla

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.