Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ilmestyy 26.9.2024
Tunne työminäsi

Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 37,90 €
JÄSENELLE 32,20 €
Ostoskorissa 0 kpl
Ilmestyy 26.9.2024
  • 1. painos, 2024
  • ISBN 978-952-370-511-1
  • Sidottu, 240 sivua
  • Tilausnumero 100091142

Anniina Virtanen

Tunne työminäsi

Näin löydät yksilöllisiä tapoja jaksaa ja kukoistaa

Keskustelu työhyvinvoinnista painottuu usein vinkkilistoihin ja muihin yksinkertaistuksiin. Samat niksit eivät toimi joka ikisellä, ja vaikka toimisivatkin, joidenkin meistä on huomattavasti helpompi toteuttaa niitä kuin toisten.
 
Mietitkö, miksi juuri sinun on vaikeaa jaksaa työssä, pysyä motivoituneena ja palautua, vaikka työkaveri vaikuttaisi porskuttavan eteenpäin ilman huolen häivää? Miten voisit ottaa jo toimivat, myönteiset ominaisuutesi entistä tehokkaammin käyttöön työhyvinvoinnin ja -motivaation tukemisessa?

Tässä kirjassa pureudutaan työhyvinvoinnin yksilöllisyyteen. Teos kertoo persoonallisuuden ja työssä jaksamisen välisistä yhteyksistä ja siitä, miten oman itsen ja työn yhteensopivuutta voisi lisätä. Kirjassa tarkastellaan persoonallisuutta monipuolisesti, ei pelkkien piirteiden kautta, vaan myös arvot, henkilökohtaiset tavoitteet, stressinsäätelykeinot ja vahvuudet huomioiden. Tarkastelussa on myös se, kuinka itse luomme kertomusta työminästämme.
 
Kirja auttaa syventämään itsetuntemusta, jolla tiedetään olevan tärkeä merkitys työhyvinvoinnille. Tavoitteena ei ole yrittää muovata lukijasta suorituskeskeistä tehopakkausta, joka valjastaa koko persoonallisuutensa vaativan työelämän käyttövoimaksi, vaan auttaa lukijaa suojelemaan jaksamistaan itselleen sopivalla tavalla ja toisaalta vahvistamaan sitä, mikä jo toimii.
 
Anniina Virtanen (psykologi, PsT) kouluttaa, kirjoittaa ja puhuu työkseen työhyvinvoinnista ja mielenterveyttä tukevasta työelämästä. Häntä kiinnostaa, miten töitä voitaisiin tehdä tavalla, joka tuottaisi uupumuksen ja pahoinvoinnin sijasta iloa ja merkityksellisyyttä. Kun Anniina ei touhua psykologian parissa, hän liikkuu ilman tavoitteita ja uppoutuu taide- ja kulttuuriharrastuksiin.

Ilmestyy 26.9.2024
  • 1. painos, 2024
  • ISBN 978-952-370-511-1
  • Sidottu, 240 sivua
  • Tilausnumero 100091142

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.