Tilaa uutiskirjeemme – saat 10 %:n alennuskoodin verkkokauppaamme

Varhaiskasvatuksen Tietopalvelu auttaa sinua onnistumaan työssäsi


Varhaiskasvatuksen Tietopalvelu on ammatillinen kirjakerho, jonka tavoitteena on auttaa sinua onnistumaan työssäsi. Jäseniämme yhdistää edelläkävijyys, hyväntahtoisuus, rohkeus, ilo ja uteliaisuus!

KAUDEN KIRJA
LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ
SELAA VERKKOKAUPAN VALIKOIMAA
OTA YHTEYTTÄ
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
JÄSENYYDEN SÄÄNNÖT

Kirjakerhoomme kuuluu 4—6 maksullista kauden kirjaa vuodessa. Lähetämme kauden kirjasta etukäteen ennakkotiedotteet sähköpostitse ja postitse. Näiden perusteella voit päättää, otatko kirjan vastaan. Voit tehdä peruutuksen helposti verkkopalvelussamme, automaattisen peruutuslinkin kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Jos et tee peruutusta, kauden kirja postitetaan sinulle. Kauden kirjan tarkoitus on pitää sinut ajan tasalla työssäsi ja tehdä kouluttautumisesta helppoa ja edullista! Esimerkkejä kauden kirjoista ovat mm. Kasvun juuret, Huomaa hyvä! -materiaalit ja Fanni-kirjat.

Kantava ajatuksemme on KASVATA HYVÄÄ. Haluamme tarjota sinulle materiaaleja, joita hyödyntämällä huomaat hyvän kasvaneen: sekä omassa elämässä ja kuten myös työssäsi ja lasten hyvinvoinnissa. Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun jäsenen tunnistaakin ennen kaikkea hymystä ja innosta.

98 % JÄSENISTÄMME SUOSITTELISI JÄSENYYTTÄ KOLLEGALLEEN

Lähde: Jäsentyytyväisyyskysely,
kesäkuu 2021, vastaajia 707 kpl

"Kirjojen avulla pääsee syventymään aiheeseen ja oppimisesta syntyvä ilo ja inspiraatio on taattu! Avarretaan yhdessä maailmaa ja muutetaan sitä yksi pieni ihminen kerrallaan."
ANNA-LEENA FORSSTRÖM, varhaiskasvatuksen opettaja

Varhaiskasvatuksen Tietopalvelusta voi ostaa myös ilman jäsenyyttä.

Pysy ajantasalla ammatillisesti


Kokoamme verkkokauppaamme alan tärkeimmät ja tuoreimmat ammattikirjat, joten sinun ei tarvitse käyttää aikaa ammattiasi tukevien kirjojen etsimiseen. Pysyt avullamme ajantasalla siitä, mistä varhaiskasvatuksen alalla puhutaan ja saat tietoosi uusimmat menetelmät ensimmäisten joukossa.

Varhaiskasvatuksen Tietopalvelu julkaisee kaksi kertaa vuodessa Onnistuja-lehden, josta saa ahmia uusimmat ammattikirjat ja mielenkiintoiset jutut!

LUE UUSIMMAN LEHDEN SÄHKÖINEN VERSIO TÄSTÄ.

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.