Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Varhaiskasvatuksen Tietopalvelu auttaa sinua onnistumaan työssäsi


Varhaiskasvatuksen Tietopalvelu on ammatillinen kirjakerho, jonka tavoitteena on auttaa sinua onnistumaan työssäsi. Jäseniämme yhdistää edelläkävijyys, hyväntahtoisuus, rohkeus, ilo ja uteliaisuus!

KAUDEN KIRJA
LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ
SELAA VERKKOKAUPAN VALIKOIMAA
OTA YHTEYTTÄ
USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
JÄSENYYDEN SÄÄNNÖT

Kirjakerhoomme kuuluu 4—6 maksullista kauden kirjaa vuodessa. Lähetämme kauden kirjasta etukäteen ennakkotiedotteet sähköpostitse ja postitse. Näiden perusteella voit päättää, otatko kirjan vastaan. Voit tehdä peruutuksen helposti verkkopalvelussamme, automaattisen peruutuslinkin kautta tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Jos et tee peruutusta, kauden kirja postitetaan sinulle. Kauden kirjan tarkoitus on pitää sinut ajan tasalla työssäsi ja tehdä kouluttautumisesta helppoa ja edullista! Esimerkkejä kauden kirjoista ovat mm. Kasvun juuret, Huomaa hyvä! -materiaalit ja Fanni-kirjat.

Kantava ajatuksemme on KASVATA HYVÄÄ. Haluamme tarjota sinulle materiaaleja, joita hyödyntämällä huomaat hyvän kasvaneen: sekä omassa elämässä ja kuten myös työssäsi ja lasten hyvinvoinnissa. Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun jäsenen tunnistaakin ennen kaikkea hymystä ja innosta.

98 % JÄSENISTÄMME SUOSITTELISI JÄSENYYTTÄ KOLLEGALLEEN

Lähde: Jäsentyytyväisyyskysely,
helmikuu 2023, vastaajia 718 kpl

"Kirjojen avulla pääsee syventymään aiheeseen ja oppimisesta syntyvä ilo ja inspiraatio on taattu! Avarretaan yhdessä maailmaa ja muutetaan sitä yksi pieni ihminen kerrallaan."
ANNA-LEENA FORSSTRÖM, varhaiskasvatuksen opettaja

Varhaiskasvatuksen Tietopalvelusta voi ostaa myös ilman jäsenyyttä.

Varhaiskasvatuksen Tietopalvelu on suomalainen perheyritys. Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun sisaryrityksiä ovat Nojatuolimedian verkkokirjakaupat sekä kustantamot Santalahti-kustannus, Tuuma-kustannus sekä Kumma-kustannus.

Uusin Onnistuja-ammattikirjallisuuslehti on ilmestynyt!


Onnistuja-ammattikirjalehti kokoaa tuoreimmat ja uusimmat ammattikirjat varhaiskasvatuksen alalta sinun hyödyksesi.

Lehdestä löydät myös mielenkiintoisia juttuja kirjoista ja kirjailijoista! Uusimmassa lehdessä teemana on Tarinatemppukone.

Tarinatemppukone sisältää kolmekymmentä ohjekorttia, joiden avulla tavallisen lukuhetken voi muokata kokemukselliseksi ja osallistavaksi toiminnaksi.Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.