Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Positiivisen pedagogiikan työkalupakki
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 39,00 €
JÄSENELLE 33,20 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2017
  • ISBN 978-952-451-782-9
  • Nidottu, 221 sivua
  • Tilausnumero 100059207

Eliisa Leskisenoja

Positiivisen pedagogiikan työkalupakki

Positiivisessa pedagogiikassa pyritään perinteisten tietojen ja taitojen opettamisen ohella hyvinvoinnin edistämiseen. Se ei kuitenkaan ole kevyttä vaahtokarkkipedagogiikkaa, eikä sen myötäjäisinä tule ruusunpunaisia laseja. Positiivinen pedagogiikka sukeltaa paljon syvemmälle kuin kepeä hyvien fiilisten metsästäminen tai kestopositiivinen ajattelu. Sen myötä mahdollistuu niin tavoitteellinen oppiminen kuin koulussa viihtyminen. Opetussuunnitelman perusteissa hyvinvointi-sana tulee mainituksi noin 150 kertaa. Millä keinoin hyvinvointia arjen koulutyössä voidaan käytännössä edistää?

Tämä kirja antaa selkeän ja opettajan aikaa ja vaivaa säästävän toimintakehikon positiivisen pedagogiikan toteuttamiseen. Siitä tulee voimanlähde työhyvinvoinnin ja jaksamisen ylläpitämisessä. Työn- ja vuorovaikutuksentäyteiset koulupäivät antavat energiaa ja edistävät luokan kehittymistä perheenomaiseksi, lämminhenkiseksi yhteisöksi. Innostava koulutyö mahdollistaa myös saavuttamisen ja menestymisen kokemuksia.

Menestys näyttäytyy vahvimmin oppilaiden innostuksena ja motivaationa. Pian saatat havaita luokassasi entistäkin enemmän oppimisen iloa, hedelmällistä tiimityöskentelyä ja välittävää yhteishenkeä. Oppilaiden ilon ja hyvinvoinnin vaaliminen tuottaa ansiokkaita oppimistuloksia ja konkretisoituu edistymisenä ja kohentuneena koulumenestyksenä.

Positiivinen pedagogiikka antaa loistavia eväitä kollegiaaliseen tiimityöhön. Sen hyvää tekevä voima kasvaa sitä mukaa, mitä suuremmalla kokoonpanolla sitä lähdetään toteuttamaan.

Kirjan työkalupakki koostuu lukuisista erilaisista harjoituksista, pedagogisista käytänteistä, luokkarutiineista ja työtavoista. Niiden avulla niin positiivisen pedagogiikan ensikertalainen kuin kokeneempi konkari saa ideoita, kuinka lisätä oppimismotivaatiota sekä omaa ja oppilaiden hyvinvointia.

"Kannustaminen ja innostaminen luo jo itsessään ympärilleen paljon hyvää. Näin ollen kannustankin täydestä sydämestäni kaikkia tarttumaan tähän Positiivisen pedagogiikan työkalupakkiin ja tutustumaan aiheeseen lisää!"
Anna Vehkala, KM, luokanopettaja

Lue arvio kokonaisuudessaan

  • 1. painos, 2017
  • ISBN 978-952-451-782-9
  • Nidottu, 221 sivua
  • Tilausnumero 100059207

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.