Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Merkityksellisyyden voima
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 37,00 €
JÄSENELLE 31,50 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2018
  • ISBN 978-952-451-866-6
  • Sidottu, 317 sivua
  • Tilausnumero 100064593

Emily Esfahani Smith

Merkityksellisyyden voima

Löytääkseen elämän tarkoituksen ei tarvitse hakeutua vuosikausiksi hiljaiseen luostariin. Elämän merkityksellisyys on jo ulottuvillasi.

Emily Esfahani Smithin kauniisti kirjoitettu kansainvälinen menestysteos tarjoaa vastauksensa kysymykseen, jota me kaikki pohdimme: mikä tekee elämästä elämisen arvoista?

Merkityksellisyyden voima on viisas vastalääke itsekkäälle käsitykselle elämän tarkoituksesta. Se yhdistää psykologian, sosiologian, filosofian ja neurotieteen tutkimushavainnot kirjallisuuteen ja kiehtoviin tosielämän tarinoihin sekä menneiltä että meidän ajoiltamme. Kirjan mukana pääset vierailemaan pienessä kalastajakylässä syrjäisellä saarella, syöttämään kirahvia eläintarhaan, tutustumaan halvaantuneeseen urheilijaan ja tuijottamaan tähtitaivasta aavikolle. Kirja ohjaa kohti hyvää ja täyttä elämää, jossa hyvinvointi ei löydy omaan itseen käpertymisestä vaan toisten suuntaan kääntymisestä.

Emily Esfahani Smith on syntynyt Sveitsissä, elänyt lapsuutensa Kanadassa ja asuu nykyisin Yhdysvalloissa. Hänen kirjoituksiaan kulttuurista, psykologiasta ja ihmissuhteista on julkaistu muun muassa Wall Street Journalissa ja New York Timesissa.

Alkuperäisteos: The Power of Meaning — Crafting a Life That Matters
Suomennos: Kaisa Koskela

The Power of Meaning -kirjan käännösoikeudet on myyty Suomen lisäksi 15 maahan.


"Merkityksellisyyden etsiminen muuttui juuri hieman helpommaksi ja hauskemmaksi. Kun seuraa Emily Esfahani Smithiä tässä suuressa inhimillisessä etsinnässä, pääsee palkitsevalle matkalle varma-askelisen oppaan kanssa."
— Darrin M. McMahon, professori, kirjailija

"Yhdistämällä uusinta tutkimusta tarinallisuuteen Merkityksellisyyden voima inspiroi kohdistamaan huomion siihen, mikä on todella tärkeää."
— Arianna Huffington, kirjailija, The Huffington Postin perustaja

"Merkityksellisyyden voima kertoo sulavasti tarinoita nykyisistä ja historiallisista henkilöistä, jotka ovat tehneet merkityksellisyyden etsimisestä elämäntehtävänsä. Tämä vahva mutta elegantti kirja inspiroi elämään elämää, jolla on tarkoitus."
— Daniel H. Pink, kirjailija

"Smith käsittelee olemassaolomme tärkeimpiä kysymyksiä ihastuttavalla, mestarillisella ja innoittavalla tavalla. Hän yhdistää tieteellisen tutkimuksen ja filosofiset oivallukset tavallisten, syvästi merkityksellistä elämää elävien ihmisten liikuttaviin elämäntarinoihin."
— Emma Seppälä, tutkija, kirjailija

  • 1. painos, 2018
  • ISBN 978-952-451-866-6
  • Sidottu, 317 sivua
  • Tilausnumero 100064593

Arvostelut kirjasta Merkityksellisyyden voima

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.