Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Kun ei suju
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 39,00 €
JÄSENELLE 33,20 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2016
  • ISBN 978-952-451-695-2
  • Nidottu, 338 sivua
  • Tilausnumero 100049864

Jaana KivinummiSaija Alatupa

Kun ei suju

Selviytymisopas haastaviin asiakastilanteisiin

Selkeä rakenne on hyväksi asiakkaiden kanssa työskentelylle, joidenkin asiakkaiden kanssa se on välttämätöntä.

Asiakastyön sujuvuuden takaavia työvälineitä ollaan nyt koottu helppokäyttöiseksi kokoelmaksi, josta voi nopeasti poimia ideoita ja päästä ratkaisujen jäljille. Kirja on apukeino hankaliin asiakastilanteisiin ja -suhteisiin, mutta sitä voi soveltaa kaikkialla, missä toimitaan ihmisten kanssa, halutaan analysoida omaa työtä ja kaivataan toimivampia työskentelymalleja.

Kirja sisältää tehtäviä, joiden avulla lukija voi tarkastella asiakkaan käyttäytymistä ja omaa toimintaansa ja löytää ratkaisuja vaikeassa tilanteessa etenemiseen. Lukuisat vinkit auttavat myös uudistamaan työskentelyä kokonaisvaltaisesti.

Kirjassa on neljä osaa. Ensimmäisessä käsitellään haastavien asiakastilanteiden mahdollisia syitä ja taustatekijöitä. Toinen osa keskittyy tiedonkeruuseen, käsitteellistämiseen ja selkeän kokonaiskuvan muodostamiseen asiakkaan tilanteesta. Kolmannessa osassa tarjotaan runsaasti ohjeita selviytyä hankalasta tilanteesta yhdessä asiakkaan kanssa perustuen kerättyyn tietoon hänen tilanteestaan. Neljännessä osassa puolestaan kiinnitetään selvitetyt asiat jokapäiväiseen toimintaan. Lisävaloa asioihin tuovat kirjan tapausesimerkit. Esimerkkitapausten lisäksi lukujen lopussa on tehtäviä, jotka auttavat asioiden oivaltamisessa ja käytäntöön soveltamisessa.

"Kun ei suju antaa työvälineitä, joiden avulla voi selviytyä vaikeista asiakastilanteista. Kirjan lähestymistapa on käytännönläheinen: ongelmatilanteisiin pyritään löytämään vaihtoehtoja ja ratkaisumahdollisuuksia. Kirjoittajat haluavat ohjata lukijoita oivaltamaan, että pulmallisissa hetkissä kaikki osapuolet ovat aktiivisia toimijoita. Mahdottomiltakaan tuntuvissa tilanteissa ei kannata jäädä passiiviseksi uhriksi."
Tehy-lehti 12/2016

Miltei joka päivä on edessä tilanteita, jotka ovat enemmän tai vähemmän haastavia.

Mielenkiintoiselta vaikuttava ja varmasti tarpeeseen tuleva kirja.

Tämän kirjan avulla asiat voisivat taas alkaa sujua.


Kommentteja Facebook-sivuillamme kirjasta

  • 1. painos, 2016
  • ISBN 978-952-451-695-2
  • Nidottu, 338 sivua
  • Tilausnumero 100049864

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.