Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ilmestyy 7.10.2024
Neurokirjon lapsi varhaiskasvatuksessa

Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 39,90 €
JÄSENELLE 33,90 €
Ostoskorissa 0 kpl
Ilmestyy 7.10.2024
  • 1. painos, 2024
  • ISBN 978-952-370-533-3
  • Nidottu, 220 sivua
  • Tilausnumero 100090978

Maria MatilainenSalla Hewitt

Neurokirjon lapsi varhaiskasvatuksessa

Ensimmäiset vuodet varhaiskasvatuksessa rakentavat voimakkaasti lapsen minäkuvaa, itsetuntoa ja käsitystä itsestä ihmisenä ja oppijana. Se, miten lapsi kohdataan ja nähdään näinä vuosina, vaikuttaa hänen koko myöhempään elämäänsä.

Neurokirjon piirteet voivat tuoda arkeen monenlaista haastetta. Siksi on oleellista tunnistaa neurokirjon piirteet varhain ja tukea lasta arjessa myönteisin keinoin. Pienetkin onnistumiset kasvattavat lapsen luottamusta omiin taitoihinsa, motivoivat uuden oppimiseen ja tuovat lapsen yksilöllisiä vahvuuksia esiin.

Teos tarjoaa varhaiskasvatuksen ammattilaisille työkalupakin, jonka avulla voi löytää ratkaisut neurokirjon lapsen kohtaamiseen ja tukemiseen varhaiskasvatuksessa. Esitellyt toimintamallit hyödyttävät aivan kaikkia lapsia. Kirjassa käsitellään myös toimivaa yhteistyötä vanhempien ja kuntoutusalan ammattilaisten kanssa.

Maria Matilainen on kognitiivisen käyttäytymisterapian lasten ja nuorten psykoterapeutti, KM, erityisopettaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja. Hän työskentelee lasten ja nuorten parissa käyttäytymisterapian ja erityisopetuksen kentällä ja kouluttaa ammattilaisia samoista teemoista. Mariaa innostaa uusien keinojen keksiminen arjen haasteiden ylittämiseen. Maria uskoo positiivisen ja tietoisen työotteen voimaan.

Salla Hewitt on sosionomitaustainen neurokirjon asiantuntija ja kouluttaja. Hän työskentelee autismikuntoutuksen ja neuropsykiatrisen valmennuksen kentällä yhteistyössä varhaiskasvatuksen kanssa ja auttaa työyhteisöjä rakentamaan neurokirjoystävällisiä toimintatapoja. Sallan erityisosaamista on haastavien tilanteiden ennaltaehkäiseminen ja selvittäminen.

Kirjan aiheesta on luvassa koulutusta! Marian ja Sallan vetämä Neurokirjon lapsi varhaiskasvatuksessa -koulutus järjestetään 14.11.2024 Zoomissa. Lue lisää täällä.

Ilmestyy 7.10.2024
  • 1. painos, 2024
  • ISBN 978-952-370-533-3
  • Nidottu, 220 sivua
  • Tilausnumero 100090978

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.