Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ilmestyy 19.9.2024
Kynä - Tehtäviä oman äänen löytämiseen

Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 35,90 €
JÄSENELLE 30,50 €
Ostoskorissa 0 kpl
Ilmestyy 19.9.2024
  • 2., uud. painos, 2024
  • ISBN 978-952-370-518-0
  • Sidottu, 280 sivua
  • Tilausnumero 100091346

Mirjami HaimelinSatu Rämö

Kynä - Tehtäviä oman äänen löytämiseen

Joskus kirjoittaminen on hirveää. Joskus se on sietämätöntä. Joskus se on muuten vain vaikeaa. Hetkittäin se on oikein mukavaa.

Kirjoittamaan oppii kirjoittamalla ja kirjoittajaksi tullaan kirjoittamalla. Hyväksi kirjoittajaksi tullaan harjoittelemalla paljon. Harjoitellaan siis yhdessä!

Kynä — Tehtäviä oman äänen löytämiseen herättelee uskallusta kirjoittamiseen ja rohkaisee kehittymään entistä paremmaksi kirjoittajaksi. Se houkuttelee esiin hyviä luovuuden tuntemuksia ja tukee oman äänen löytämistä. Teos tuuppii kirjoittajaa kohti säkenöivämpää ideointia, parempaa kirjoittamisen rutiinia ja entistä vakuuttavampaa tekstiä.

Kirja sisältää yli 70 toimivaksi todettua harjoitusta. Ne auttavat hahmottamaan omia vahvuuksia ja kirjoittamisen kipupisteitä ja puskevat eteenpäin. Tehtävät on jaoteltu selkeisiin teemoihin, ja kaikille kirjoittamisen osa-alueille on annettu reilusti harjoittelutilaa. Lisäksi kirjoittamisen konkarit Anna-Leena Härkösestä Riku Rantalaan paljastavat omat kirjoitusharjoituksensa, jotka auttavat heitä kohti väkeviä ja tarkoituksenmukaisia tekstejä.

Mirjami Haimelin on kielen ja tekstien generalisti, joka työskentelee sisältöstrategina teknologiayritys Reaktorissa. Hän on erikoistunut digitaalisten palvelujen kielelliseen muotoiluun ja suunnittelee sisältöjä esimerkiksi terveydenhuollon ja vähittäiskaupan toimijoille. Taustaltaan hän on toimittaja, joka on tehnyt töitä muun muassa muotijournalismin, tiedekirjoittamisen ja kirjallisuuden parissa. Koulutukseltaan Mirjami on äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja, ja hän on tehnyt myös kustannustoimittajan sekä kieli- ja kirjoittajakouluttajan töitä.

Satu Rämö on Islannissa asuva kirjailija, ekonomi ja luovan alan yrittäjä. Hänen kirjoittamansa Hildur-dekkarisarja on ollut poikkeuksellisen suuri menestys joka mittarilla. Hildurista on tekeillä TV-sarja ja näytelmä, ja sarjan käännösoikeuksia on myyty yli kymmeneen maahan, muun muassa Saksaan, Isoon-Britanniaan, Ranskaan ja kaikkiin Pohjoismaihin. Kirjoitustöidensä ohessa Satu höpöttelee minitarinoita omasta arjestaan Instagramiin ja TikTokiin, joissa hän tavoittaa kuukausittain satojatuhansia silmäpareja. Satu on vetänyt kirjoittajakoulutuksia, työskentelee Viinilehden ja Mandatum Magazinesin osa-aikaisena toimituspäällikkönä ja on Hildur-sarjan lisäksi julkaissut parisenkymmentä tietokirjaa: asiaproosaa ja muun muassa markkinointiviestinnän oppikirjoja.

Ilmestyy 19.9.2024
  • 2., uud. painos, 2024
  • ISBN 978-952-370-518-0
  • Sidottu, 280 sivua
  • Tilausnumero 100091346

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.