Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Ilmestyy 1.10.2024
Vauvan unen arvoitus

Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 35,90 €
JÄSENELLE 30,50 €
Ostoskorissa 0 kpl
Ilmestyy 1.10.2024
  • 1. painos, 2024
  • ISBN 978-952-370-477-0
  • Sidottu, 180 sivua
  • Tilausnumero 100091223

Sofia BergReetta IsotalusTiia Finne

Vauvan unen arvoitus

Parempia unia koko perheelle

Takana jälleen yksi yö, jolloin vauva heräilee niin usein, ettei itse ehdi edes nukahtaa. Ajatus ei kulje, väsymys vie voimat, ja koko keho kaipaa vain lepoa. Ärsyttää, kun muualta pursuaa vinkkejä, jotka eivät sovellu oman perheen tilanteeseen. Kun univajetta kertyy viikosta toiseen, miten voisi edes yrittää keksiä keinoja, joilla parantaa vauvan unta?

Kirja avaa tutkimustietoon pohjaten, mitä vauvan unelta voi ensimmäisen elinvuoden aikana odottaa, miten vauvan unta voi tukea parhaalla mahdollisella tavalla ja miten eri kehitysvaiheet uneen vaikuttavat. Teos tarjoaa perheille tietoa ja erilaisia vaihtoehtoja joustamattomien ohjeiden sijaan. Esimerkkitapausten ja konkreettisten vinkkien avulla tietoa on helppo soveltaa oman perheen tilanteeseen.

Kirjoittajat ovat kasvatus- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisia, lapsen uneen erikoistuneita uniohjaajia sekä imetysohjaajia. Heidän kantava ajatuksensa on, että myös lapsiperheet voivat nukkua hyvin! Jo pienillä muutoksilla voi saada selkeää parannusta lapsen uneen.

Sofia Berg on kätilö, sairaanhoitaja, uniohjaaja ja imetysohjaaja, jonka sydäntä lähellä on koko perheen hyvinvoinnin tukeminen ihan vastasyntyneestä alkaen. Hänestä on ihana auttaa perheitä nukkumaan ja jaksamaan paremmin henkilökohtaisen uniohjauksen avulla.

Reetta Isotalus on kasvatustieteiden maisteri, luokanopettaja, uniohjaaja sekä imetysohjaaja, joka on kiinnostunut lasten kasvusta ja kehityksestä. Hän tarkastelee mielellään maailmaa kameran linssin läpi.

Tiia Finne on sairaanhoitaja, terveystieteiden maisteri, hoitotyön opettaja, uniohjaaja sekä imetysohjaaja, jolla on laaja-alainen osaaminen erikoissairaanhoidosta. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat lasten uneen vaikuttavat tekijät ja niihin liittyvät tutkimukset.

Ilmestyy 1.10.2024
  • 1. painos, 2024
  • ISBN 978-952-370-477-0
  • Sidottu, 180 sivua
  • Tilausnumero 100091223

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.