Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Amandan huoli
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
TARJOUS 12,90 €
Hinta voimassa 17.12.2023 asti Normaalihinta 25,00 € Normaali jäsenhinta 21,00 € Ostoskorissa 0 kpl

Tom Percival

Amandan huoli

Amanda rakastaa olla Amanda. Kunnes hän kohtaa huolen. Alkuun se ei ole kovin iso huoli, mutta sitten se alkaa kasvaa. Huoli kasvaa päivä päivältä yhä isommaksi ja saa Amandan olon surulliseksi. Kuinka Amanda voisi päästä huolesta eroon ja tuntea olonsa jälleen omaksi itsekseen?

Amandan huoli on oivaltava kirja jokaisen lapsen hyllyyn. Herkkä kirja rohkaisee niin lapsia kuin aikuisia keskustelemaan isoista ja pienistä huolista sekä ahdistuksen tunteesta.

Tom Percival on kirjailija, taiteilija, videotuottaja ja muusikko, joka sekä kirjoittaa että kuvittaa lastenkirjansa. Hän on julkaissut useita palkittuja teoksia.

Suositusikä 3+

Tänäkin iltana meillä kotona luetaan joku tämän kirjasarjan kirja iltasaduksi. Pienet, suuret tunteet - sarjaa ei voi kuin suositella! Sopisi hyvin musta myös esi- ja alkuopetukseen. Tunteita purettu auki yksinkertaisesti ja selkeästi niin että lapsen (ja aikuisen) on helppo samaistua ja saada tunteesta kiinni. Kuvitukset hienoja ja monikulttuurisuus otettu huomioon!
@sonjaopena Instagramissa

Pienet, suuret tunteet -sarja on käännetty 18 kielelle. Täydellisen Taavin alkuperäisteosta on myyty Isossa-Britanniassa yli 21 000 kappaletta ja Amandan huolta 30 000 kappaletta.

“Jos lapsellasi on jokin huoli — kaikilla on — tämä on ihanteellinen kirja rohkaisemaan heitä puhumaan asiasta.”
— Parents in Touch

Alkuperäisteos: Ruby’s Worry
Suomentaja: Raija Rintamäki

Arvostelut kirjasta Amandan huoli

Superhyvä kirja siitä, miten huoli täyttää mielen ja miten siitä pääsee yli. Auttanut hyvissä keskusteluissa lapsen kanssa ja löytämään keinoja toimia murheiden kanssa.

- Nina

Huolestuja 5v tykkäsi tosi paljon, saatiin hyvää keskustelua kirjan jälkeen. Selkolukuinen ja sopivasti huomiota herättävät kuvat.

- Salla

Kaunis ja selkeä kirja, joka selvästi herätti ajatuksia herkässä 3-vuotiaassa. Nopeasti luettava kirja, jonka jälkeen lapsi jaksoi vielä keskustella huolista.

- Katriina

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.