Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.


Tilaa työyhteisöllesi Positiivinen pedagogiikka varhaiskasvatuksessa -koulutus


KT Eliisa Leskisenojan koulutus on monipuolinen, innostava ja käytännönläheinen koulutus, josta saat eväitä niin työhön kuin henkilökohtaiseen elämäänkin!

"Koulutus oli todella mielenkiintoinen ja herätti paljon ajatuksia. Koulutuksessa tulleita oppeja haluan ehdottomasti käyttää työssäni"

"Koulutus oli mielenkiintoinen ja inspiroiva. Käytännönläheiset vinkit ja esimerkit tekivät koulutuksesta helposti tajuttavan."

"Koulutuksen aihe oli todella tärkeä ja se tarjosi hyviä vinkkejä käytännön arkeen. Koulutus mahdollisti myös avoimen keskustelun sekä ajatusten vaihtamisen osallistujien kesken."

- Marja Laukkanen, varhaiserityisopettaja, Oulu

"Todella hyvä ja innostava koulutus. Pidin erityisesti siitä, että teoriapohja oli vahva. Kun teoriat ovat tulleet hieman tutuiksi koulutuksessa, niistä on helppoa etsiä itse lisää tietoa halutessaan."
- Katriina Tyrni, varhaiskasvatuksen opettaja, Oulu


Positiivinen pedagogiikka vastaa erinomaisesti uusien varhaiskasvatussuunnitelmien asettamiin tavoitteisiin. Positiivisen pedagogiikan sisältöjen ja menetelmien avulla on mahdollista toteuttaa Vasun edellyttämää korkealaatuista pedagogista toimintaa lapsen kokonaisvaltaisen kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin tukemiseksi.

Positiivinen pedagogiikka tarkoittaa varhaiskasvatuksessa paljon muutakin kuin lapsen vahvuuksien huomioimista. Koulutuksessa tehdään läpileikkaus positiivisen pedagogiikan taustoihin, tavoitteisiin ja teemoihin. Osallistuja saa selkeän viitekehyksen ja runsaasti käytännön vinkkejä positiivisen pedagogiikan monipuoliseksi toteuttamiseksi varhaiskasvatuksen eri toimintaympäristöissä.

Lisäksi käsitellään myönteisen ja vahvuusperustaisen toimintakulttuurin rakentamista varhaiskasvatuksen työyhteisöihin ja käydään läpi erilaisia hyvinvointistrategioita, joita henkilökunta voi hyödyntää oman hyvinvointinsa tukemisessa.

Koulutuksen tavoitteena on
• herättää osallistujassa innostus positiivisen pedagogiikan toteuttamiseen
• tarjota osallistujalle selkeä viitekehys ja konkreettisia myönteisiä toimintatapoja lapsen kasvun ja hyvinvoinnin tukemiseksi
• kannustaa osallistujaa hyödyntämään positiivisen pedagogiikan menetelmiä työyhteisön ja oman henkilökohtaisen hyvinvoinnin edistämisessä.


Kouluttajana toimii kasvatustieteen tohtori Eliisa Leskisenoja. Hän on kouluttanut paljon opetus- ja kasvatushenkilöstöä perhepäivähoitajista lukion rehtoreihin. Hänen käytännönläheinen, vuorovaikutteinen ja toiminnallinen koulutustyylinsä tarjoaa ideoita niin positiivisen pedagogiikan ensikertalaiselle kuin kokeneemmalle konkarille! Eliisaa on kehuttu innostavaksi ja asiantuntuntevaksi kouluttajaksi:

"Kouluttajan ulosanti oli selkeää ja miellyttävää. Hän oli asialleen omistautunut ja osasi innostaa."

"Asiantunteva, hyvä ja mielenkiintoinen tapa esittää asiat. Aika solahti käsistä hyvää luennoitsijaa kuunnellessa."

Eliisan Positiivinen pedagogiikka varhaiskasvatuksessa -teos tarjoaa konkreettisia toimintamalleja ja ideoita siitä, miten positiivista pedagogiikkaa kaikessa monipuolisuudessaan voidaan varhaiskasvatuksessa toteuttaa. Kysy tarjousta kirjasta koulutuksen yhteydessä!


Haluatko tilata Eliisan kouluttamaan työyhteisöänne?

Kerro minulle arvioitu osallistujamäärä, kesto, toivottu ajankohta ja paikkakunta, jolle suunnittelet koulutusta — teen sinulle tarjouksen. Koulutuksen suositeltu kesto on 6 h, jolloin sisällön läpikäymiseen on riittävästi aikaa. Koulutus on saatavilla myös webinaarina. Tarvitset vain jonkin webinaarialustan toteutusta varten.

Ota yhteyttä:
Mari Puttonen
Koulutuskoordinaattori
mari.puttonen(at)varhaiskasvatuksentietopalvelu.fiChat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.