Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.

Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun suosituimmat TOP 10


PÄIVITETTY 13.6.2024

1. Varhaiskasvatuksen opettajan kalenteri 2024-2025

Kirja sisältää selkeän kalenteriosion heinäkuusta seuraavan vuoden elokuuhun, monipuolisia suunnittelusivuja sekä ajankohtaisia artikkeleja. Kalenteri on suunniteltu vahvistamaan varhaiskasvatuksen opettajan työn suunnittelua ja toteutusta sekä oman toiminnan arviointia ja kehittämistä. Sitä on helppo hyödyntää läpi vuoden. Kalenteri on toteutettu yhteistyössä Varhaiskasvatuksen Opettajien Liiton kanssa.

Tilaa tästä

2. Lastenhoitajan kalenteri 2024-2025

Tämä kalenteri auttaa sinua suunnittelemaan ja kehittämään työtäsi. Teos sisältää viikkokalenterin heinäkuusta seuraavan vuoden elokuuhun, vuosisuunnitelmasivuja sekä ajankohtaisia artikkeleja. Artikkeleissa käsitellään muun muassa lapsen itsesäätelyn tukemista, tiimityötä ja palautumista. Kalenteri on toteutettu yhteistyössä Suomen Lastenhoitoalan ammattilaiset Slal ry:n kanssa.

Tilaa tästä


3. Huomaa hyvä! Vahvuuskalenteri 2024-2025

Huomaa hyvä! -kalenteri innostaa luonteenvahvuuksien harjoitteluun ja positiiviseen palautteenantoon. Se auttaa suunnittelemaan työtä, dokumentoimaan monenlaista edistymistä ja voimaan itsekin paremmin. Kalenterin rakenne kuljettaa opettajaa vahvuuksien viitoittamalla tiellä ja kutsuu kasvattamaan hyvää.

Tilaa tästä

4. Näe sydämellä

Näe sydämellä - Luo arvostava yhteys lapseen on myötätuntoinen ja oivalluttava kirja lapsen kohtaamisesta. Kirja pohjautuu ratkaisukeskeiseen toimintatapaan sekä positiivisen psykologian sovelluksiin. Se sisältää lukuisia käytännön menetelmiä ja esimerkkejä myönteisen arjen tueksi.

Tilaa tästä


5. Neurokirjon lapsi varhaiskasvatuksessa

Teos tarjoaa varhaiskasvatuksen ammattilaisille työkalupakin, jonka avulla voi löytää ratkaisut neurokirjon lapsen kohtaamiseen ja tukemiseen varhaiskasvatuksessa. Esitellyt toimintamallit hyödyttävät aivan kaikkia lapsia. Kirjassa käsitellään myös toimivaa yhteistyötä vanhempien ja kuntoutusalan ammattilaisten kanssa.Tilaa tästä

6. Untuvikot

Kirja tukee alle 3-vuotiaiden lasten kanssa työskenteleviä varhaiskasvatuksen ammattilaisia tärkeässä tehtävässään. Se täydentää käytännönläheisten esimerkkien avulla varhaiskasvatuksen ammattilaisten jo olemassa olevaa tietoa sekä herättelee tarkastelemaan pedagogisia ratkaisuja uusista näkökulmista.

Tilaa tästä


7. Nepsy-materiaalipakki ammattilaiselle

Nepsy-materiaalipakki ammattilaiselle auttaa opettajia, ohjaajia, kasvattajia ja valmentajia tukemaan ratkaisukeskeisesti henkilöitä, joilla on neuropsykiatrisia erityispiirteitä. Pääpaino on käytännössä toimiviksi havaituissa ja eri ikäryhmille sovellettavissa tehtävissä, jotka vahvistavat voimavaroja ja tukevat uuden oppimista. Tehtäväpohjat saa kopioida omaan opetus- ja ohjauskäyttöön.


Tilaa tästä

8. Satuseikkailukortit

Heittäydy Satuseikkailukorttien mukana Pomenian ihmeelliseen taikamaailmaan! Korttipakan sisäkansissa on alku- ja loppusatu, joka kutsuu leikkimään satuseikkaillen ja eläytymään eri taikaolentoihin. Korttien tarkoituksena on loihtia luova leikki ja mielikuvitus voimiinsa sekä oppia samalla tärkeitä taitoja.

Tilaa tästä


9. Pikin villit kortit

Villit kortit -korttipakka sisältää 28 kuvallista tehtäväkorttia. Upeasti kuvitettujen korttien tehtävät ja leikit tukevat lapsen vuorovaikutus-, tunne- ja itsesäätelytaitoja ja ehkäisevät näin kiusaamista. Pikin kanssa leikitään, pohditaan, tunnetaan, opitaan ja tullaan taitavammiksi kavereiksi. Kortit tukevat myös sanallisen ilmaisun kehittymistä ja rikastavat sanavarastoa.

Tilaa tästä

10. Mitä Miu tarvitsee?

Mitä Miu tarvitsee? on herttainen tunnetaitokirja alle 3-vuotiaille ja osa suosittua Fanni-tunnetaitosarjaa. Kirja kertoo tarpeiden kuuntelemisen tärkeydestä pienelle lapselle ymmärrettävällä tavalla. Kehotarpeet, turvatarve, yhteystarve, arvostustarve ja itsenäisyystarve ovat meille kaikille yhteisiä tarpeita.

Tilaa tästä

TILAA SUOSITUIMPIA ALLA:

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.