Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.


Liity jäseneksi Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun jäsenten vahvaan joukkoon!

Varhaiskasvatuksen ammattilaisena tuet suurella sydämellä pienten lasten hyvää kasvua erilaisissa oppimisympäristöissä.

Varhaiskasvatuksen Tietopalvelu on tuhansien jäsenten ammatillinen kirjakerho sekä verkkokirjakauppa. Kuljemme mukanasi kehittäen ja vahvistaen sinua työssäsi. Pyrimme olemaan paikka, johon voit kääntyä haastavissa tilanteissa ja ideoidessasi uutta työssäsi.

”Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun kirjoista on ollut minulle todella suuri hyöty ja odotan innolla joka kirjapakettiani. Ammattikirjat ovat antaneet minulle varmuutta työhöni!”
Heli Rossi, lto
Innostaja-lehdessä

Liity täällä. | Kirjakerhon säännöt

Miksi liittyä Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun jäseneksi?

1. Varhaiskasvatuksen Tietopalvelu tarjoaa laajan valikoiman ihastuttavia ja tärkeitä materiaaleja, joita voit hyödyntää työssäsi helposti.

2. Anna ammatilliselle kehittymisellesi mahdollisuus olla hauskaa ja erilaista! Meiltä saatavat materiaalit ja kirjat tukevat työssäsi, mutta niitä voi hyödyntää hyvin koko tiimin kesken. Yhteishenkeä tarvitaan ja siihen me kannustamme jokaista Varhaiskasvatuksen Tietopalvelun jäsentä. Sellaiset hetket, joina saat jakaa oivalluksesi kollegasi kesken ovat kultaakin arvokkaampia. Opitaan toisiltamme!

3. Kauttamme saat tietoa alasi ajankohtaisista ja mielenkiintoisista koulutuksista, joissa on verkostoitua ja päästä kehittämään itseään.

4. Tuot energiaa ja iloa varhaiskasvatukseen, joten myös sinun täytyy muistaa voimavarasi. Meiltä löytyy paljon inspiroivaa materiaalia hyvinvointisi kehittämiseen.

5. Huomioimme sinut Tietopalvelun jäsenenä jäsenhinnoilla ja usein edut ovat huomattavia normaaliin hintaan nähden.


Mitä ovat jäsenyyteen kuuluvat kauden kirjat?

Olemme ammatillinen kirjakerho, johon kuuluu 4-6 automaattisesti lähetettävää ja normaalia edullisempaa, painotuoretta kauden kirjaa.

Kirjakerho-sanaa ei kuitenkaan kannata pelästyä! Pyrimme valitsemaan kauden kirjat sinulle parhaiten sopivaksi. Aiheet käsittelevät varhaiskasvatukseen liittyviä haasteita ja ratkaisuja niihin. Kauden kirjat on suunniteltu tuomaan välittömästi ideoita työhösi ja suoria menetelmiä päivittäiseen aherrukseen, unohtamatta kuitenkaan tutkittua tietoa. Pohjavire kauden kirjoissa on positiivinen ja lapsilähtöinen.

Kauden kirjojen avulla pysyt jopa muita edellä ammatillisessa kehittymisessä ja tiedät, mistä puhutaan.

Kauden kirjaa ei ole pakko lunastaa. Peruutus kirjoihin on helppo tehdä peruutuslinkin kautta, jonka lähetämme sähköpostiisi — sinun ei tarvitse etsiä tunnuksiasi ja kirjautua sisään tehdäksesi peruutuksen.

Kirjakerhossamme sinulla on vapaus valita ja kannustamme sinua kokeilemaan uusia innostavia juttuja rennolla fiiliksellä! Pyrkimyksemme on, että kauden kirjat olisivat niin hyviä, että niitä ei edes halua perua. Joskus toki tällainen tilanne saattaa tulla vastaan, että kirja ei vain yksinkertaisesti ole ajankohtainen. ;)

Olemme aina käytettävissä, jos tarvitset apua palveluumme liittyen. Heitä vaikka viesti.

”Varhaiskasvatuksen Tietopalvelu on toiminut loistavasti! Se on tuonut uusia upeita ideoita ja kirjakerhon kauden kirjat ovat aina ajankohtaisia.”
Jonna Mild, lto
Innostaja-lehdessä

Esimerkkejä kauden kirjoista:


Eliisa Leskisenoja
Positiivinen pedagogiikka varhaiskasvatuksessa
”Varhaiskasvattajien kokemuksista oli kiinnostavaa lukea ja ne kyllä lisäsivät ainakin minun uskoani positiivisen pedagogiikan voimaan entisestään. Suosittelen tätä käytännönläheistä tuoretta tietokirjaa lämpimästi kaikille välittäville varhaiskasvattajille tai sellaiseksi haluaville. Kentällä työskenteleville ammattilaisille teos tarjoaa varmasti runsaasti inspiraatiota oman toiminnan kehittämiseen.”
Kirjat kertovat -blogi
Mirja Köngäs
Tunneäly varhaiskasvatuksessa
”Tunneälyn kehittämisessä pyritään pitämään kiukkuinen kivikautinen ukkeli sille kuuluvalla paikalla ja rauhoittamaan sen tarvetta puuttua joka asiaan.”
Ote kirjasta

Teos virittää aivosi uuteen ajatteluun tunneälyn osalta. Kirja näyttää, miten lasten ja aikuisten tunneäly näkyy arjessa, miten lasten tunnekasvatusta voidaan tukea ja millaisia työkaluja tähän on olemassa.


Taina Sainio — Riikka Pajulahti — Nina Sajaniemi
Näin tuet lapsen itsesäätelyä
Ota lapsi mukaan tutustumaan superkoira Manteliin, kirjastonhoitaja Turso-norsuun ja professori Pöllöön! Kirja kuvaa käytännönläheisesti, miten ihmisen aivoista ja kehosta muodostunut neurobiologinen koneisto toimii. Teos antaa käytännön vinkkejä hyvinvointia edistävän oppimisympäristön rakentamiseen ja itsesäätelyn vahvistamiseen päiväkotien toimintaympäristöissä.


Autamme sinua onnistumaan työssäsi — Liity tästä.


Miten kirjakerhosta erotaan?

Laita meille sähköposti asiakaspalvelu@varhaiskasvatuksentietopalvelu.fi, soita 014 337 0050 tai laita viesti täältä. Jäsenyyden aikana ei tarvitse ostaa tiettyä määrää kirjoja, joten kokeileminen on riskitöntä!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.