Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Takaisin koulutusten etusivulle
Vie vahvuustyöskentely käytäntöön: ilmoittaudu Vahvuusbongari-koulutukseen!


Lähdettäisiinkö yhdessä bongaamaan luonteenvahvuuksia? Tule mukaan Zoomissa järjestettävään Vahvuusbongari-koulutukseen torstaina 11.11.2021 klo 17-20!

Luonteenvahvuuksia voi oppia ja opettaa! Yksi toimivimmista keinoista kasvattaa hyvinvointia on osoittaa lapsille heidän vahvuutensa ja opettaa, miten niitä voidaan hyödyntää. Tulemme vahvoiksi siinä, mitä teemme paljon!

Luonteenvahvuuksien avulla onnistumme, yllämme parhaimpaamme ja saavutamme tavoitteitamme. Luonteenvahvuudet ovat kuin lihas. Meistä kukaan ei synny hauis pullottaen, mutta lihassyyt on annettu kaikille. Kun omat luonteenvahvuudet on tunnistettu, voi aloittaa puntinnoston.

Kun vahvuuspedagogiikan teoriapohja on hallussa ja Huomaa hyvä! -koulutus jo käytynä, jatkoa tarjoaa Vahvuusbongari-koulutus, josta saat laajan ymmärryksen positiivisen pedagogiikan soveltamisesta käytäntöön. Koulutuksessa syvennetään vahvuustyöskentelyn teemoja laajemmin päiväkodin rakenteisiin ja kehitetään käytännön materiaalia jokaisen työtä ja omaa asiantuntijuutta vahvistamaan, sekä tunnistetaan parhaita käytäntöjä positiivisen pedagogiikan saralla.

Koulutuksen päätteeksi osaat tuottaa omista vahvuuksistasi Positiivisen CV:n ja kykenet soveltamaan opittua omassa kasvatustyössäsi. Saat ymmärrystä, miten tehdä lasten kanssa Positiivinen CV ja miten tietoa voi hyödyntää monin eri tavoin päiväkodissa ja sen ulkopuolella.

Sisältö:
• Vahvuusbongarin ABC
• Hyvinvoinnin käsimalli
• Positiivinen CV jokaiselle
• Työkaluja välittävän toimintakulttuurin rakentamiseksi ja kehittämiseksi


Koulutus on vuorovaikutteinen, eikä siitä ole tulossa tallennetta. Ilmoittaudu tästä:

Hyödynnä koulutustarjous!

Voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä Huomaa hyvä! -kirjan, -korttien ja Vahvuusvariksen bongausoppaan paketin tarjoushintaan 60 € (norm. 114 €). Huomaa hyvä! -kirja antaa välineet vahvuusopetuksen toteuttamiseen. Huomaa hyvä! -kirjassa esitellään tärkeimmät luonteenvahvuudet ja kerrotaan, missä niiden käyttöä voi havaita ja miten niitä voi harjoitusten avulla vahvistaa. Toimintakorteissa esitellään tiivistetysti, mitä 26 luonteenvahvuutta ovat, miten ne voi havaita ja kuinka niitä voi vahvistaa itsessään. Vahvuusvariksen bongausoppaassa kerrotaan ytimekkäästi vahvuuspedagogiikan perusteet ja esitellään runsaasti luonteenvahvuuksien harjoittelun toimintaideoita.


Eikö vahvuuspedagogiikka ole sinulle vielä tuttua?

Vahvuusbongari-koulutus on jatkoa Huomaa hyvä! -koulutukselle, jossa käydään läpi vahvuuspedagogiikan taustat. Vahvuusbongari-koulutuksessa viedään jo opittu tieto vahvuuspedagogiikasta käytäntöön. Jos et ole vielä käynyt Huomaa hyvä! -koulutusta, tule mukaan torstaina 4.11.2021 klo 17-20 Zoomissa järjestettävään webinaariin. Lue lisää ja ilmoittaudu Huomaa hyvä! -koulutukseen täällä.


Kouluttaja:

Kouluttajana toimii KM, erityisluokanopettaja Kaisa Vuorinen, joka on positiivisen pedagogiikan väitöskirjatutkija Helsingin yliopistossa. Hän on kiinnostunut ihmisen luonteenvahvuuksista ja niiden potentiaalista hyvän ja onnellisen elämän mahdollistajina. Häntä motivoi erityisesti onnistumisten ja kukoistuksen kulttuurin syntyminen ja sen valtava eteenpäin vievä voima, joka säteilee eri elämän osa-alueille. Kaisa haluaa viedä eteenpäin kasvatusta, jossa kiinnitetään yhä enemmän huomiota lasten vahvuuksiin ja vaalitaan sitä, mikä on kunnossa ja toimivaa.


Haluatko tilata Kaisan kouluttamaan omaa työyhteisöänne?

Ota minuun yhteyttä ja kerro toivomanne ajankohta, paikkakunta, kesto ja arvoitu osallistujamäärä, niin teen teille tarjouksen! Koulutus on saatavilla myös webinaaritoteutuksena.

Mari Puttonen
Koulutuskoordinaattori
mari.puttonen(at)varhaiskasvatuksentietopalvelu.fi

Koulutuksistamme saat kätevästi tiedon myös Facebook-sivujemme kautta ja lisäksi voit seurata tapahtumien ennakkotiedottamista.
Seuraa meitä Facebookissa >>

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.