Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Takaisin Koulutukset-sivulle
 


Positiivinen pedagogiikka varhaiskasvatuksessa -koulutusPositiivinen pedagogiikka vastaa erinomaisesti uusien varhaiskasvatussuunnitelmien asettamiin tavoitteisiin. Positiivisen pedagogiikan sisältöjen ja menetelmien avulla on mahdollista toteuttaa Vasun edellyttämää korkealaatuista pedagogista toimintaa lapsen kokonaisvaltaisen kasvun, kehityksen ja hyvinvoinnin tukemiseksi.

Koulutus sai osallistujilta syksyllä 2019 arvosanaksi huikean 9+! Lue palautteita:

"Aivan loistava! Kouluttaja asiassa sisällä, lempeä ja positiivinen. Riittävästi asiaa, kivasti yhteistä keskustelua."
- Piia, varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Uurainen

"Heti kotiin tultua ilmoitin pomolleni että tässä olisi koulutus, joka pitäisi jokaisen käydä ja jota ehdotin meidän firman koulutuspäivään. Ihana kouluttaja joka osasti hienosti tuoda asioita ihan käytännön tasolle. Päivä kului nopeasti ja kertaakaan ei tullut kelloa katottua. Tai jos katsoin niin lähinnä niin et, ei kai tämä vielä lopu :)"
- Heidi, lastenhoitaja, Turku

"Todella hyvä ja innostava koulutus. Pidin erityisesti siitä, että teoriapohja oli vahva. Kun teoriat ovat tulleet hieman tutuiksi koulutuksessa, niistä on helppoa etsiä itse lisää tietoa halutessaan."
- Katriina, varhaiskasvatuksen opettaja, Oulu

"Koulutuksen aihe on mielestäni erittäin ajankohtainen ja itseäni kiinnostava. Koulutuksen sisältö oli erittäin hyvä ja monipuolinen."
- Marika, varhaiskasvatuksen johtaja, Kokkola

"Suosittelisin koulutusta ehdottomasti muillekin, toivoisin myös päiväkodin johtajien osallistumista — miten heitäkin saisi mukaan. Kouluttaja tiesi mistä puhui ja puhui asiasta innostuneesti ja antaumuksella."
- Karoliina, lastenhoitaja, Oravainen

"Suosittelisin jokaiselle ja lähettäisin oman yksikön kaikki työntekijät ja esimiehen vastaavaan."
- Sinna, varhaiskasvatuksen opettaja, Vantaa


Positiivinen pedagogiikka tarkoittaa varhaiskasvatuksessa paljon muutakin kuin lapsen vahvuuksien huomioimista. Positiivinen pedagogiikka varhaiskasvatuksessa -koulutuksessa tehdään läpileikkaus positiivisen pedagogiikan taustoihin, tavoitteisiin ja teemoihin. Lisäksi käydään läpi PERMA-hyvinvointiteorian pääelementeistä nousevat viisi supervoimaa lasten hyvinvoinnin tukemiseksi. Saat koulutuksesta selkeän viitekehyksen ja runsaasti käytännön vinkkejä positiivisen pedagogiikan monipuoliseksi toteuttamiseksi varhaiskasvatuksen eri toimintaympäristöissä.

Koulutuksessa käsitellään myös myönteisen ja vahvuusperustaisen toimintakulttuurin rakentamista varhaiskasvatuksen työyhteisöihin ja käydään läpi erilaisia hyvinvointistrategioita, joita henkilökunta voi hyödyntää oman hyvinvointinsa tukemisessa. Koulutus auttaa siis myös oman jaksamisesi parantamisessa ja työnilosi vahvistamisessa!

Käytännönläheinen koulutus tarjoaa ideoita niin positiivisen pedagogiikan ensikertalaiselle kuin kokeneemmalle konkarille!

Koulutuksen tavoitteena on

• herättää osallistujassa innostus positiivisen pedagogiikan toteuttamiseen

• tarjota osallistujalle selkeä viitekehys ja konkreettisia myönteisiä toimintatapoja lapsen kasvun ja hyvinvoinnin tukemiseksi

• kannustaa osallistujaa hyödyntämään positiivisen pedagogiikan menetelmiä työyhteisön ja oman henkilökohtaisen hyvinvoinnin edistämisessä.


Kouluttajana toimii kasvatustieteen tohtori Eliisa Leskisenoja. Hän on kouluttanut paljon opetus- ja kasvatushenkilöstöä perhepäivähoitajista lukion rehtoreihin.

Koulutuksen taustalla on Eliisan kirjoittama Positiivinen pedagogiikka varhaiskasvatuksessa -kirja.


Eliisan koulutustyylistä sanottua:

Kouluttajan ulosanti oli selkeää ja miellyttävää. Hän oli asialleen omistautunut ja osasi innostaa."

Asiantunteva, hyvä ja mielenkiintoinen tapa esittää asiat. Aika solahti käsistä hyvää luennoitsijaa kuunnellessa."Haluatko tilata Eliisan kouluttamaan omaa työyhteisönne?

Ota minuun yhteyttä ja kerro toivomanne ajankohta, paikkakunta, kesto ja arvoitu osallistujamäärä, niin teen teille tarjouksen! Koulutuksen suositeltu kesto on 6 h, jolloin sisällön läpikäymiseen on riittävästi aikaa.

Koulutus on saatavilla myös webinaaritoteutuksena.

Mari Puttonen
Koulutusvastaava
mari.puttonen(at)varhaiskasvatuksentietopalvelu.fi

Takaisin Koulutukset-sivulle

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.