Petronella GrahnHeli Mäkelä

Tunneseikkailukortit

Uutuus
  • Tunneseikkailukortit
  • Tunneseikkailukortit
Kumma
1. painos, 2020
ISBN 978-952-370-044-4
Kortit
Pomenia-sarja
31 korttia
Tilausnumero 835774213

kpl

Normaali jäsenhinta 27,00 €

Huomaatko, että ilmassa on taikapölyä? Tervetuloa Pomenian taikamaailmaan!

Pikku Kettu on ihmeissään. Hän tietää, että sisällä jyllää jokin tunne, mutta hän ei tiedä, mikä se on. Onko hän jättiläismäisen innostunut vai hitusen harmissaan? Vai onko hän sittenkin pikkiriikkisen vihainen?

Lähde selvittämään luovan tunnetyöskentelyn avulla, mistä ihanan ihmeellisissä tunteissa on kyse. Samalla pääset vahvistamaan mielikuvitusta ja kokemaan myös rentoja rauhoittumisen hetkiä. Jokaisessa tunneseikkailukortissa on mukaansatempaava pikkutarina ja tehtävä.

Tuote on kehitetty Petronella Grahnin luoman maailman mukaan. Pomenian luoja Petronella Grahn on satutaitelija, tarinankertoja ja kuuden lapsen äiti. Pomenian satumaailmaan puhallettiin ensimmäinen henkäys 25 vuotta sitten, kun Petronella ompeli ensimmäisen lohikäärmehatun esikoispojalleen. Syntyi tunnettu lastenvaatebrändi, taidemaalausprojekteja, perhepuistoja pääkaupunkiseudulle ja yhteensä kuusi lasta. Kun tapahtumarikkaiden päivien jälkeen koitti iltasatujen aika, Petronella sepitti lapsilleen jännittäviä ja opettavaisia tarinoita Pomeniasta, ihanasta taikamaailmasta, missä kaikki mahdottomatkin asiat olivat mahdollisia ja seikkailu suurenmoista.

Tehtävät on suunnitellut toimintaterapeutti, mindfulness-ohjaaja ja tunnetaito-ohjaaja Heli Mäkelä.