Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Hirviöitä ja hometta
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 25,00 €
JÄSENELLE 21,30 €
Ostoskorissa 0 kpl

Asia Citro

Hirviöitä ja hometta

Saralla ja Sassafrassalla on jälleen ongelma ratkaistavana!

Kun metsässä asuva Gorppi-hirviö ilmestyy etsimään apua noloon ongelmaansa, Sara on aivan varma, että asia saadaan ratkaistua tuota pikaa. Ensimmäiset apukeinot eivät kuitenkaan toimi odotetusti, vaan kerta toisensa jälkeen Saran luokse palaa lannistunut ja nyyhkyttävä hirviö.

Lopulta Saran ja Sassafrassan on laitettava kaikki ideat peliin, sillä muuten Gorppi ei pääse osallistumaan vuosittaisiin Hirviötanssiaisiin!

Useita palkintoja voittanut Sara ja Sassafrassa -sarja on täynnä taikaolentoja, arvoituksia ja seikkailuja. Jokaisessa kirjassa Sara ja hänen kissansa tutustuvat uuteen olentoon, jolla on ongelma ratkottavana. Tiedettä apuna käyttäen kaverukset auttavat hellyttäviä otuksia ja sukeltavat taikaolentojen maailmaan.

Asia Citro oli ennen tiedeaineiden opettaja, mutta nykyään hän leikkii kotona kahden lapsensa kanssa ja kirjoittaa kirjoja. Hänellä oli lapsena Sassafras-niminen kissa. Sassafras söi mielellään hyönteisiä ja sen lempilelu oli muovinen ihmisnenä, jota se kantoi kaikkialle.

Marion Lindsay on lastenkirjojen kuvittaja, joka rakastaa tarinoita ja tunnistaa onnistuneen tekstin. Hän piirtää mitä tahansa ja ihan kaikkea, mutta viettää aivan liian paljon aikaa kissapiirrosten parissa. Joskus hänen on suorastaan pakko piirtää koiria tasapuolisuuden vuoksi.

Suositusikä 4+

Alkuperäisteos: Zoey and Sassafras — Monsters and Mold
Kuvittaja: Marion Lindsay
Suomentaja: Jade Haapasalo

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.