Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Krokotiilijuoksu
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 40,00 €
JÄSENELLE 34,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
 • 2. painos, 2019
 • ISBN 978-952-451-607-5
 • Nidottu, 152 sivua
 • Taito-sarja
 • Tilausnumero 155371312

Timo Jaakkola

Krokotiilijuoksu

ja 234 muuta toimintaideaa motoristen taitojen kehittämiseksi

Kenguruviesti, ninjahippa, lohikäärmeen pyrstö, krokotiilijuoksu ja yli parisataa muuta tämän kirjan toimintaideaa saavat jalat vipeltämään ja toimimaan!

Lapsien ja nuorten liikunnallisuus on vähenemässä ja moni taho on esittänyt huolensa asiasta. Liikunnan on yhdistetty liittyvän paitsi oppimiseen myös käytöstapoihin. Näyttää siltä, että paljon liikkuvat lapset ja nuoret oppivat paremmin ja myös käyttäytyvät paremmin.

Liikuntaan kasvattaminen merkitsee elinikäisen liikuntamotivaation herättämistä positiivisia kokemuksia luomalla. Elinikäinen fyysinen aktiivisuus omaksutaan usein lapsena. Tämän vuoksi kaikki liikuntaan liittyvät tilanteet ja kokemukset ovat merkityksellisiä.

Vaikka lasten ja nuorten riittävästä liikunnasta pitäisi pitää huolta, ajanpuute vaivaa ajottain varmasti sinuakin. Tämä kirja auttaa sinua säästämään aikaa ja vaivaa, koska se sisältää valmiita toimintaideoita kaikkiin liikunnallisiin hetkiin.

 • 2. painos, 2019
 • ISBN 978-952-451-607-5
 • Nidottu, 152 sivua
 • Taito-sarja
 • Tilausnumero 155371312

Arvostelut kirjasta Krokotiilijuoksu

Helppoa materiaalia ulkoilun tueksi, alkulämmittelyihin tms. liikuntahetkiin. Selkeästi toteutettu, kohderyhmät hyvin merkattu jokaiseen leikkiin.

- Ope

Todella kelpo materiaali liikunnallisten tuokioiden suunnitteluun! Sisältää paljon ja hyvin erilaisia leikkejä. Leikkejä on helppo myös soveltaa esimerkiksi lapsiryhmälle tai teemaan sopivammaksi. Hyvä arkinen materiaali jota helppo käyttää! Ainoa miinus tulee hieman ehkä tylsistä sivuista, joissa olisi kiva nähdä leikeistä esim piirroksia tai muuten vaan väriä!

- Salla

Krokotiilijuoksu

Todella helppo materiaali tuokioiden rakentamiseen ja toteuttamiseen. Kirjaan on hyvin kirjattu kohderyhmä, kuinka paljon ennakkovalmistelua toiminta tarvitsee, mikä on toiminnan tavoite ja ohje toteutukseen. Selkeiden ohjeiden kautta on helppoa muokata ja soveltaa toimintaa myös muille ja erilaisille lapsi ryhmille. Toki pientä lisää voisi tuoda kuvitus ja "eloisuus" kirjan sisällä, tästä huolimatta pidän kirjasta paljon.

- Vakaope opiskelija

Ideoita liikuntahetkiin

Kirjassa on paljon hyviä ideoita liikuntahetkiä varten. Kirjan jaottelu eri osa-alueisiin selkeyttää kirjan käyttöä paljon. Kirjasta on helppo etsiä ideoita, kun on nopea tarve keksiä suunnitelma esimerkiksi pallonhallintaan keskittyvälle tuokiolle. Pidin myös siitä, kuinka monipuolisesti erilaisia leikkejä, pelejä ja harjoituksia kirjasta löytyy. Mieleen on palannut monia unohdettuja leikkejä omasta lapsuudesta, mutta olen saanut kirjasta myös monia uusia vinkkejä ja ideoita. Voin kyllä suositella kirjaa ihan kaikille, mutta erityisesti itseni kaltaiselle uudehkolle varhaiskasvattajalle, jolla oma ideapankki ei vielä ole kovinkaan laaja.

- Sanna

käytössä viikoittain

Käymme systemaattisesti kirjaa läpi eskarissa. Varsinkin ulkona.

- Heidi

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

 • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.