Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Kasvatus- ja koulutusalan johtaminen
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 45,00 €
JÄSENELLE 38,00 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-162-5
  • Sidottu, 317 sivua
  • Tilausnumero 155879995

Arja-Sisko HolappaAri HyyryläinenPia Kola-TorvinenSaara KorvaAnn-Sofie Smeds-Nylund (toim.)

Kasvatus- ja koulutusalan johtaminen

Millaista on suomalainen kasvatus- ja koulutusalan johtaminen? Miten kasvatus- ja koulutusala haastaa johtamista?

Teoksessa tarkastellaan kasvatus- ja koulutusalan johtamisen kehittymistä ja toimintaympäristöä Suomessa sekä niihin liittyviä ajankohtaisia ilmiöitä. Teos avaa monipuolisen kuvan johtamisesta ja johtajuudesta varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja muissa oppilaitoksissa.

Johtamista lähestytään tutkimuksen ja käytännön kokemusten näkökulmista pohtimalla muun muassa työyhteisön ja työntekijän rooleja johtamisessa. Teos antaa työkaluja oman ajattelun kehittämiseen ja kuvaa konkreettisia toimintatapoja käytännön tilanteissa. Kirja on suunnattu johtajille, rehtoreille, koulutuspäälliköille, hallintotoimijoille, päättäjille, alan tutkijoille ja opiskelijoille sekä opettajille.

Kirjan kirjoittajat edustavat monipuolisesti kasvatus- ja koulutusalan toimijoita, tutkijoita ja kehittäjiä. He ovat luoneet yhdessä ensimmäisen kattavan teoksen siitä, mikä tekee suomalaisesta kasvatus- ja koulutusalan johtamisesta erityistä.

  • 1. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-162-5
  • Sidottu, 317 sivua
  • Tilausnumero 155879995

Arvostelut kirjasta Kasvatus- ja koulutusalan johtaminen

Mahtava kattaus alan tuoreita artikkeleita!

Tämä teos soveltuu kaikille koulutusasteille. Jo heti ensimmäinen artikkeli antaa näkökulmia nykypäivän koulutusjohtamiseen historian merkitystä tarkastelemalla. Jotta voimme ymmärtää tämän päivän koulutusjohtamisesta ja pohtia huomisen ratkaisuja, tulee meidän tiedostaa nykyhetki, mutta myös ymmärtää historian vaikutus siihen! Tämä teos antaa arilaisia näkökulmia opetussuunnitelmatyöhön. Loistava artikkeli oli myös artikkeli koulutuksen pirullisista kysymyksistä! Artikkelissa tarkastellaan kompleksista ja dynaamista kasvatus- ja koulutusalaa ja siihen liittyviä ongelmia, jotka näyttäytyvät hieman erilaisina näkökulmasta riippuen. Suosittelen! Viisi tähteä!

- erityisopettaja

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.