Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Äkkää ja tökkää - Eläimet
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 24,50 €
JÄSENELLE 22,10 €
Ostoskorissa 0 kpl

Kalle NuuttilaRiku Ounaslehto (kuv.)

Äkkää ja tökkää - Eläimet

Tökkää täplikkäitä eläimiä! Etsi erilainen meritähti. Laske lepakot! Pörröisten, suomuisten, viiksekkäiden ja siivekkäiden eläinten maailmassa on loputtomasti ihmeteltävää ja tutkittavaa yhteisiin lukuhetkiin! Hauskojen kysymysten lisäksi upea ja lasta aktivoiva katselukirja tulvii värejä, muotoja ja hellyttäviä eläinhahmoja äkättäväksi ja tökättäväksi. Kirjassa tutustutaan suomalaisiin koti- ja villieläimiin sekä maailman eläimiin. Kuvituksissa möngitään, vipelletään ja sukellellaan niin viidakossa, metsässä, savannilla, järvessä, meressä, puutarhassa, mullan alla kuin öisessä luonnossakin.

Äkkää ja tökkää on kirja, jonka äärellä osoittaminen ei ole epäkohteliasta!

Kalle Nuuttila on kustannusalan moniottelija ja kahden pienen pojan isä. Hän on suomentanut useita lastenkirjoja ja kirjoittanut aiemmin mm. lasten tietokirjat Kuka keksi banaanipotkun ja Äkkää ja tökkää liikenteessä (Lasten Keskus).

Riku Ounaslehto on pohjoisesta ponnistanut, nykyään helsinkiläistynyt kuvittaja. Hänen monipuolinen kuvitustyylinsä taipuu niin kuvakirjoihin, näyttäviin jouluilmeisiin, animaatioihin kuin uniikkeihin kuosiluomuksiin.

Ikäsuositus: 2

Auta muita tekemään ostopäätös ja arvioi tuote!

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.