Haluatko tiedon uusimmista ammattikirjoista ja tarjouksista? Tilaa uutiskirjeemme.
Johda ajattelua, johda työturvallisuutta
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana
HINTA 49,00 €
JÄSENELLE 41,70 €
Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2022
  • ISBN 978-952-370-212-7
  • Sidottu, 201 sivua
  • Tilausnumero 100082287

Anssi Juutilainen

Johda ajattelua, johda työturvallisuutta

Työturvallisuutta johdetaan usein tekniikka, järjestelmät ja ohjeistukset edellä. Tällöin työntekijät kokevat turvallisuuteen liittyvät asiat ja toimenpiteet ulkoa tuleviksi määräyksiksi — usein jopa heidän työtään hankaloittaviksi. Miten jokainen tunnistaisi oman tärkeän roolinsa turvallisuuden varmistamisessa ja kehittämisessä?

Ihminen sitoutuu aidosti uudistuksiin, kun hän kokee ne tärkeiksi, ymmärtää taustalla olevat perustelut sekä pääsee itse vaikuttamaan asioihin. Parhaimmillaan ihmiset alkavat tehdä havaintoja, keskustella, antaa ja vastaanottaa palautetta ja samalla parantaa kaikkien tilannetietoisuutta — eli ajatella ja toimia turvallisuutta edistävästi.

Tämä teos antaa käytännönläheistä apua työturvallisuuden ihmislähtöiseen johtamiseen ja kehittämiseen. Mukana on selkeitä toimintamalleja ja työkaluja, joita voi käyttää johtaessaan toisaalta ihmisten ajattelua ja toisaalta organisaation turvallisuuskulttuuria. Kirja on suunnattu työturvallisuuden parissa toimiville, alalle opiskeleville ja kaikille, jotka kokevat työturvallisuuden edistämisen tärkeäksi.

Anssi Juutilainen on toiminut organisaatioiden toimintatapa- ja kulttuurimuutosten sekä johtamisen ja esimiestyön konsulttina ja valmentajana yli 25 vuoden ajan. Viimeiset kymmenen vuotta hän on perehtynyt erityisesti turvallisuusjohtamisen, turvallisuuskulttuurin ja työturvallisuuden kehittämisen kysymyksiin.

  • 1. painos, 2022
  • ISBN 978-952-370-212-7
  • Sidottu, 201 sivua
  • Tilausnumero 100082287

Arvostelut kirjasta Johda ajattelua, johda työturvallisuutta

Suosittelen

Erittäin hyvä kirja. Olen jo päässyt hyödyntämään kirjan antia työssäni työsuojeluvaltuutettuna. Antaa erinomaisia vinkkejä varsinkin tämmöiselle vasta aloittaneelle henkilölle työsuojelussa.

- Jukka

Chat - Asiakaspalvelija on paikalla

  • Hei, miten voin auttaa? Kirjoita kysymyksesi alla olevaan laatikkoon ja paina lähetä.